2777
2789

مامانای که بهشون ریفلاکس داشته استفاده کردین؟ من دکترم بهم گفت نصفشو صبح نصفشو شب با شیر یا اب بهش بدم ولی میترسم بچم فقط ۲۳ روزشه از الان یعنی بهش دارو و اینا بدم؟

دیشب و امروز صبح دادم ولی زیاد تاثیری نداشته

چند روز طول می‌کشه اثرش مشخص بشه گلم گاهی تا یک هفته 

منم میدادم به دخترم از همون ماه اول 

معمولا وقتی بهش کمک غذا اینا بدی بهتر میشه تا هفت هشت ماهگی 

و گاهی تا یک یا دو سالگی طول می‌کشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر شیر خودتو میخوره خودتم باید تغذیه تو رعایت کنی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

2805

عزیزم من توصیه ای بهتون نمیکنم چون پزشک نیستم ، فقط تجربه ی خودم رو میگم 

من بچه ام رفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی داشت 

و چند ماه میگفتم نه من بچه اینقدری رو دارو نمیدم و مقاومت میکردم 

و فقط باعث شد خودم و بچم عذاب بکشیم و بچه ام بخاطر بالا آوردن های زیاد وزن نگیره 

از چهارماهگی درمان رو شروع کردم و حدود یک ماه بعد اثرات مثبتش رو دیدم ، بالا نمی آورد ، اشتها و میل به شیر خوردنهاش بیشتر شده بود ، وزنش عالی بالا میرفت و از همه مهتر خوابش که بخاطر ترش کردن معده تحت تاثیر بود و همش از خواب میپرید عالی و طولانی شده بود و خودم هم استراحت بیشتری داشتم 

اگه حساسی با دکتر دیگه ای هم مشورت کن ولی جلوی درمان رو نگیر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سطح شیب دار بخوابونش و آروقشو بگیر حتما . چون شیر میخورن میخواین اکثرا طبیعیه که رفلاکس کنن . یا که ...

اره این کارارو می کنم بعد شیر خوردن همیشه یکم عمودی نگهش میدارم تا شیرش یکم هضم بشه بعد میخوابونمش ولی بازم رفلاکس داره واسه این نبردمش دکتر 

جدای از اینکه مثلا بعد هربار شیر خوردن یکم بالا میاره ی دو سه دفعه اس خیلی شدید و پشت سرهم استفراغش حالت پرتابی داره انگار هرچی از صبح خورده همه رو بالا میاره اینقدر حجمش زیاده

بخاطر همین بیشتر بردمش دکتر

اگر شیر خودتو میخوره خودتم باید تغذیه تو رعایت کنی

باورت میشه از وقتی زایمان کردم تا حالا فقط سوپ مرغ و سوپ گوشت و ماهی میخورم؟ یعنی سه هفته اس به چیز دیگه ای لب نزدم🚶🏻‍♀️

عزیزم من توصیه ای بهتون نمیکنم چون پزشک نیستم ، فقط تجربه ی خودم رو میگم من بچه ام رفلاکس و حساسیت ب ...

بچه شما رفلاکس پنهان دلشت؟ علائمش چی بود نوزاد ۲۵ روزه من کنار شیرم بهش آپتامیل میدم انگار یبوست گرفته یک روز شکمش اصلا کار نکرد. دل درد داشت 

باورت میشه از وقتی زایمان کردم تا حالا فقط سوپ مرغ و سوپ گوشت و ماهی میخورم؟ یعنی سه هفته اس به چیز ...

عزیزم میفهمم خودمم همین بودم جرات نداشتم هیچ بخورم ، هم برا رفلاکسش هم نفخ و دل دردش. 

دارو رو سر وقت بهش بده ناشتا ،یعنی ۱ و نیم دو ساعت باشه شیر نخورده باشه ، تا نیم ساعت بعد از دارو هم شیر نده بهش

یه چند روزی طول می‌کشه تا اثر کنه و جواب بده 

بچه شما رفلاکس پنهان دلشت؟ علائمش چی بود نوزاد ۲۵ روزه من کنار شیرم بهش آپتامیل میدم انگار یبوست گرف ...

بچه ی من فقط شیر مادر میخورد و من یک سال رژیم غذایی داشتم  

رفلاکس پنهان و آشکار کنار هم بود 

یعنی زیادی شیر می‌خورد بعد شدید بالا می آورد 

وقتی هم کم بهش شیر میدادم مدام ترش میکرد یعنی مشخص بود که شیر می یاد بالا ولی از دهان خارج نمی شد و اینطوری همیشه گرسنه بود ، کوکیک و دل درد هم فقط سه هفته داشت که با رژیم غذایی خودم و قطره ی کارمینت درمان شد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بچه ی من فقط شیر مادر میخورد و من یک سال رژیم غذایی داشتم رفلاکس پنهان و آشکار کنار هم بود یعنی زیا ...

برای کولیک ودل درد چه رژیمی داشتی نوزاد من همش داره زور میزنه کبود میشه نمیدونم یبوسته یا کولیک 

برای کولیک ودل درد چه رژیمی داشتی نوزاد من همش داره زور میزنه کبود میشه نمیدونم یبوسته یا کولیک

ببرش دکتر روده هاش رو بررسی کنه میفهمه نفخ هست یا یبوست 

رژیم هم هر نوع پروتئین گاوی از گوشت و شیر و مشتقاتش رو اصلا نمیخوردم ، چیزای نفاخ مثل حبوبات لب نمیزدم‌

کلا غذام برنج کم نان گندم و انواع گوشت گوسفند و بوقلمون و بلدرچین و مرغ بود 

حتی تخم مرغ و مرکبات و هندوانه و خربزه هم نفاخ بود برام