2777
2789
عنوان

اونایی که خلاق و خاصن 🎀😍

70 بازدید | 10 پست

بچه ها یه اسم خیلی خیلی قشنگ برای پیج کاریم می‌خوام یجوری خاص و قشنگ باشه مثل برند مانند 

مثلاً مثل 

آی بولک

ال وای

آوند 

این مدل های خاص که یا خاص باشم یا معنی خاص بدن 

میشه راهنمایی کنین اگه اسمی به ذهنتان میاد🙏❤️

ال وان 

یا e¹ ای وان بنظرم قشنگن(ایوان)

نیلوفرآبی هستم🙋🏻‍♀️، یه دختر دهه هشتادی🌱🤍 من خیلی خوش شانسم چون هر چی که میخوام رو دارم و هر چی که ندارم رو بدستش میارم💪🏻🫀 آدم اروم و ساکتیم ولی با دوستام پرحرفم😅 دوستای زیادی ندارم آدمهای مهم رو تو زندگیم‌ نگه میدارم🫂 تا زمانی که رو به جلو حرکت میکنی یعنی هنوز قوی هستی هیچ اهمیتی نداره که چقدر اهسته عمل میکنی🌱🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بیاین تاپی اخر لطفا

نیلوفرآبی هستم🙋🏻‍♀️، یه دختر دهه هشتادی🌱🤍 من خیلی خوش شانسم چون هر چی که میخوام رو دارم و هر چی که ندارم رو بدستش میارم💪🏻🫀 آدم اروم و ساکتیم ولی با دوستام پرحرفم😅 دوستای زیادی ندارم آدمهای مهم رو تو زندگیم‌ نگه میدارم🫂 تا زمانی که رو به جلو حرکت میکنی یعنی هنوز قوی هستی هیچ اهمیتی نداره که چقدر اهسته عمل میکنی🌱🤍

آنلاین شاپ لوازم خیاطی قشنگ از اینایی که متر و قیچی وجعبه خیاطی و بشکاف رو گل گلی و طرحدار میکنن

راستی منم دوست دارم ازت خرید کنم

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
راستی منم دوست دارم ازت خرید کنم

چقدر خوب عزیزم باعث افتخاره برای خیاطی و جهیزیه خیلی مناسبه 

شخصی شماره تون رو بفرستین پیج زدم حتما آدرسش رو براتون بفرستم نمونه کارام رو ببینین