2777
2789
عنوان

یه مانتو خریدم همه گفتن خزه حالا چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 68 پست

اخه کجاش خزه ؟!!  بعدشم دیگه درست نیست پس بدی چون حق الناس هست 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
اخه کجاش خزه ؟!! بعدشم دیگه درست نیست پس بدی چون حق الناس هست

حق الناس واسه چی

دلشم بخواد لکه اش رو پاک کردم 

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ک خیلیا دیدم میپوشنمخصوصن پاییزم هس مبارکت باشه،بپوش بره

ن مسخرم میکنن

خواستم واسه دانشگاه بپوشم

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
چند بار مگه میخوای بپوشی دم دست بپوش بره مبارکت باشه

دم دست نمیخوام

واسه دانشگاهم خواسم بپوشم

حق الناس واسه چیدلشم بخواد لکه اش رو پاک کردم

خودت گفتی سفید شده با وایتکس پس اسیب دیده دیگه گلم پس حق الناسه.

اگر نمیخواستیش باید همینجوری پس میدادی بهش نیاز نبود پاک کنی و اینکه واقعا خز نیست. چرا حرفای اینجا روت تاثیر داره. لباس جین هیچوقت خز نمیشه واقعا بخصوص اگر کم سن باشی

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
خودت گفتی سفید شده با وایتکس پس اسیب دیده دیگه گلم پس حق الناسه.اگر نمیخواستیش باید همینجوری پس میدا ...

ن وایتکس نبود

نمک بود

نه عزیزم خب اون قوسش مشکلشه فقط . صاف بشه دقیقا میشه مدل مانتو شومیزی که همه دارن میپوشن. اون نوشته ...

اگه فقط قوسه من یکاریش مسکنم

اتفاقا لاکردار پشتش صافه قشنگ

جلوش قوس داره

نه عزیزم خب اون قوسش مشکلشه فقط . صاف بشه دقیقا میشه مدل مانتو شومیزی که همه دارن میپوشن. اون نوشته ...

واسه دانشگاهم خواستش