2777
2789
عنوان

یه مانتو خریدم همه گفتن خزه حالا چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 68 پست
واسه دانشگاه میخوای فقط ب سرت نزنه رنگش کنی ها. من ی همین رنگی رو رنگ کردم لکه لکه شد اصلا افففتضاح

ن اصلا

مسخرم نکنن😥بخاطر نوشته ها

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
مناسبه واسه دانشگاه اگه به نوشته ش گیر ندن

مگه نوشتش چی نوشته😂😂😂خز نیست راست بگو؟

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا خوبه. دانشگاه علمی کاربردی نزدیک خونه ما نمیدونی دخترها با چه تیپ و استایل هایی میان.

مال مام گیر نمیده

خب پس بپوش برو با اعتماد بنفس . چند ماخ دیگه کهنه میشه میندازی دور فدای سرت

مرسی😂❤❤

بپوش بره بابا با یه مقنعه مشکی و شلوار مشکی با یه کتونی سفید

خز نیست نوشته هاش؟ لعنتیا گفتین لی خز نمیشه حالا میگین خزه😂بگ مشکی خوبه؟

خز نیست نوشته هاش؟ لعنتیا گفتین لی خز نمیشه حالا میگین خزه😂بگ مشکی خوبه؟

نه لی خز نمیشه هیچ وقت...یکم اون نوشته ها قدیمی شده ولی نه اونقدر که فکر کنی قابل پوشیدن نیست

آره با بگ یا مام فیت یا مام استایل خوب میشه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
خب مشکیش کنبده خشکشویی برات تمیز درمیاره

ن اصلا

الان گیر دادم مامانم هلال هاشو کوتاه کنه خی میگه خراب میشه اهصابمون بدجور خراب ظده

عزیزم شرمنده عکس ص اول هم پاک کنید اعصابم خط خطی شد واسه یه مانتو

@niniyar_5    

نه بابا خوبه. دانشگاه علمی کاربردی نزدیک خونه ما نمیدونی دخترها با چه تیپ و استایل هایی میان.

مامانم میگه کوتاش نمیکنم😞تازه دعوامون شد