2777
2789
عنوان

دخترخالم واسه‌شوهرم لوندی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 21 پست
ببین شوهرت چه واکنشهایی نشون میدهبقیه رو انچنان کاری نداشته باش

شوهرم بنده هدا کار ندارع ولی خب میخاد همش خودشو بهتر از من نشون بده ی دختر پرو شیطون و پر انرژی 

خب زشته من بخام تو فضای عمومی شرو شیطون باشم هروقت دوتایی باشیم بیشتر خوش میگذره

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

این ادما رفتارشون اینجوریه فقط باید ارتباط کم کرد

خیلی کم همو میبینیم والا ادم باید بترسه از اینجور آدما... هی میخاد خوشو بالاتر نشون بده هی ببین ارایش نکردم ببین فلانه

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چپ نکاش میکنم میرینم بهش باز ب کار خودش ادامه میده حتی ضایش میکنم

پس کاری نمیشه کرد دیگه، اگه شوهرت توجه نمیکنه ولش کن

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
شوهرم بنده هدا کار ندارع ولی خب میخاد همش خودشو بهتر از من نشون بده ی دختر پرو شیطون و پر انرژی خب ز ...

باور کن حساسیت بد تر میکنه

اتفاقا منم یه دختر خاله دارم که همین کارا رو میکنه

(البته به شوخی)

ولی همسرم حساس نمیشه 

🧔اقا هستم
باور کن حساسیت بد تر میکنهاتفاقا منم یه دختر خاله دارم که همین کارا رو میکنه(البته به شوخی)ولی همسرم ...

شما اقایی؟چرا اومدید تو تاپیک زنونه چ جالب بعد از زنت تعریف میکنی

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

شما اقایی؟چرا اومدید تو تاپیک زنونه چ جالب بعد از زنت تعریف میکنی

اره

خب برای منم همچنین چیزی پیش اومده بود ،ضمنا نه خانوما لولو خرخره هستند و نه تاپیک خاص بود!!

اره ،وقتی تعریف داره بیام بگم فلانه؟

بعدشم معمولا اون مردایی که دیدین مینالن خیلی صداقت ندارن چون معمولا زنها خیلی بساز هستن الا تک و توکی که کلا مرد ستیزن

🧔اقا هستم