2777
2789
عنوان

شماهم وقتی میاین قهر شوهرتون پیام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قدر خودتو دشمن شاد می کنی ! وقتی از خونه میری ! گول واسطه گری خونواده اش رو نخور ته .... شون عروسیه تو از جات می ری .... می خوای جدا بشی بشو وگرنه هرگز حتی همدیگه رو تیکه تیکه هم کردین از خونه نرو که هیچ اتاق و تختت رو هم جدا نکن چه قدر ساده ای !

دفه بعد واسطه هم نمیا ... من شوهرم خیلی اذیتم میکنه زیادم قهر کردم ولی هر دفه خودمو بی ارزش تر کردم الان دوماهه باهاش قهرم اونم حرف نزده تو خونم نشستم دنبال کارای طلاقم تا ببینم چی میشه دیگه واقعا خجالت میکشیدم قهر کنم ...والا با قهر درست نمیشن ذات کسی رو نمیشه عوض کرد

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

قهر ک نمیرم خونه بابام میرم تو اتاق درو تند میکوبم تو هم قفلش میکنم بعد شروع میکنم اینقدر تیکه کنایه میزنم میرم رو اعصابش بعد میرم بیرون از اتاق یه گوش کز میکنم اشک تو چشم حلقه میزنه اونم میبینه بدو بدو میاد معذرت خواهی 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

قهر زیاد کردم فوقش ده روز پیام نمیداد بد ب گوه خوردن میفتاد ولی یه نصیحت هیچ وقت قهر نکن نزار براش عادی بشه میتونی برو اتاقت درو قفل کن ولی قهر نکن چون ادم بی ارزش میشه کار منو نکن

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️