2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست
چقد ساده ی..نمره آی کیوت چنده؟؟آلان شوهرت بهت گفت توله سگ..تو هم دیگه جبران کردی رفتی هم صحبت اون پر ...

😂نه بخدا من فقط از عصبانیت چت کردم اونم همش غیبت 

طرف هم همش میگه جدا شو 

شوهرتو خودتو بعد یکسال هنوز درسته نشناختی اونوقت از طریق مجازی چرا فک میکنی اخلاقش خوبه اصن چرا از پشت تلفن باید بداخلاقی کنه‍

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد تایپک سمی غیر قابل باور می‌زنید چی بهتون میدن جام طلا یا فقط قصد داری ایستگاه ملتو بگیری

آقا هستم                                ممدشونم                                    از ایالات‌متحده ورامین

من از دست شوهرم ناراحت بودم از این آقا که تجربه داشت راهنمایی خواستم اونم همش میگه سریع جداشو به حرف ...

چقدر بدجنسه

سریع بلاکش کن

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
ما مجردا کنج خونه ایماونوقت متاهلا چقد شرایط دارن

این شرایط که برای همه ریخته

فقط کافیه احمق باشی و خودتو زود بفروشی

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

من از دست شوهرم ناراحت بودم از این آقا که تجربه داشت راهنمایی خواستم اونم همش میگه سریع جداشو به حرف ...

یا خدا سریع جدا شو چه زود نسخه میپیچه برات 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

بابا از کجا معلوم خودش بدتر نباشه  کات کن بچسب به زندگیت  نقد ول کردی دونبال نسیه میگردی  این مرد نیست نامرده زندگی خراب کنه

تو مرا دوست داری ومن دیگری 💔

چقدر راحت حرف میزنی از جدایی فک کردی اون آقا بیسته نخیر همه اخلاقای بد هم دارن و تو زندگی مشخص میشه بعدم از کجا معلوم که بیاد خواستگاریت جالبه که یکی دو روزه خوب آقاهه رو شناختی 

اهل خیانت نیستی؟؟🤦‍♀️😂فکر کنم معنی خیانت رو نمیدونیتو خونه ی همسرت داری پلن میچینی برای بعد طلاقرس ...

قضاوت نکن فقط درد دله🤣🤣🤣

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

شوهرتو خودتو بعد یکسال هنوز درسته نشناختی اونوقت از طریق مجازی چرا فک میکنی اخلاقش خوبه اصن چرا از پ ...

اخلاق بد شوهرتو خودت میتونی خوب کنی دادا دنبال بهونه نباش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه زن هرزی هم با شوهرش مشکل داشت ۲۰ روز اومد قهر خونه باباش با شوهرم میریزند رو هم تا جایی ک پیشنهاد صیغه بهش داد، خدا لعنتش کنه به حق امام حسین علیه السلام تقاص دلم رو بده چون میدونست باردارم 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو