2777
2789
عنوان

بچه ها متاهلم یه آقایی پیدا کردم بعد جدایی باهاش ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10648 بازدید | 330 پست

چقدر ساده ای

مردا همشون یکی هستن

یعنی چی باهاش چت کردم شوهرت بفهمه وضعیتت بد میشه اصلا درست نیس این کارت بلاکش کن حتما

تمرکزت رو بذار رو زندگیت همه چی خوب میشه،من بعداز ده سال و یه بچه و هزاران سختی زندگی به روم خندید،حالا تو یه سال نشده چی میگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که با یکی چت کردی و داری به این فکر میکنی که از سوهرت طلاق بگیری و بعد با اون ازدواج کنی خیانته....فکر میکنی خیانت یعنی چی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من از دست شوهرم ناراحت بودم از این آقا که تجربه داشت راهنمایی خواستم اونم همش میگه سریع جداشو به حرف ...

نه عزیزم ایشون داره فریبت میده فقط حواست باشه خدای ناکرده عکسی یا چیزی از خودت بهش ندی ..شمارتو که نداره داره ؟لطفا مراقب خودت باش و به این جور آدم ها اعتماد نکن ..برای حل مشکلت برو مشاوره ..درد دل کردن با غریبه ها مشکلت حل نمیکنه

درد و دل نداریم داری خیانت میکنی ...چقد زود اخلاق مرده دستت اومده .یکم عاقل باش عزیزم همین الان بلاکش کن اگه هم از شوهرت جداشدی حداقل دو سه سال ب ازدواج مجدد فکر نکن 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
من از دست شوهرم ناراحت بودم از این آقا که تجربه داشت راهنمایی خواستم اونم همش میگه سریع جداشو به حرف ...

میشه بگی چند سالته 

خیلی کنجکاو شدم

اخه خواهر زاده ی ده ساله ی من بیشتر از اینا عقل داره

جسارت نباشه ها

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼 من فرصت نمیدم، دروازه ببینم میکوبم توش مثل کریس... من فرصت طلبم، شغلمه علناً که بکنم مو به تن سیخ... من عادت ندارم، آدم ببینم... هیچکی توو لِولم نیست... من غُدم غلطم🥚م حداقل رتبم یکِ هر لیسته

همین که حرف میزنی بعدش کم کم به خیانت منجر میشه 

هر وقت جدا شدی اون وقت بشین حرف بزن 

با دو روز حرف زدن هم نمیشه مشخص کرد طرف قراره بگیرتت یا نه😅

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه شوهرم به پدر و مادرم فحش داده تهدید به با کمربند زدن میکنهطرف سنش زیاده میشه گفت میاد خواستگاری

بشین سرجات.

اگر کیس خاصی بود که تو هوا می قاپیدنش

زنش قبلیش طلاق نمیگرف

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

نمیخوام قضاوتت کنم چون جات نیستم ولی اگه طلاق گرفتی و نگرفتت یا گرفت و ازین بدتر بود چی... وقتی آدما جدا میشن باید حداقل یکی دو سالی تو آرامش باشن با خودشون کنار بیان بدونن از دنیا و زندگی چی میخوان بعد تصمیم بگیرن