2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به گفته ی خودتون وصع مالی مناسبی هم ندارن، آدم باید هوای فامیل رو بیشتر از همه داشته باشه عزیزم

نه زن عموم خیلی ناز داره حتی غذای خودشم نخورد فقط گفت کلش یه تعارف میزدید از این ناراحته وگرنه خودش بچه هاش غذای بیرون اصلا نمیخورن دوست ندارن 

بله حق داره وقتی میدونین وضعیت مالیشون بده خودتون باید اولبه اونا غذامیدادین.  

اکر پول داشت و توی هزینه ها مشارکت نمیکرد میتونستین ناراحت بشین.  

خیلی عجیبه که برادر به برادرش دیگه کمک نمیکنه. 

اصلا مساله ی تعارف نیست وقتی وضع مالیشون خوب نیست حتی یک وعده غذا میتونه هزینه هاشون رو کم کنه

ضمن اینکه توی جمع همه فهمیدن اونا نتونستن کمک کنن ابروشونم رفته

نه به اونا ندادیم اصلا

خیرات میدن به آدم مستحق نداره یه قابلمه غذابه زن عموت ثوابش بیشتربود تااینکه خودتون بخورید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بله حق داره وقتی میدونین وضعیت مالیشون بده خودتون باید اولبه اونا غذامیدادین. اکر پول داشت و توی هز ...

بیا فقیر که نیستن که یه خونه ۱۸۰ متری آپارتمان دادن تو بالای شهر نزدیک ۲۰ میلیارد دو تا ماشین دارن غذا لباسشون خوبه فقط الان مثلا پنجاه میلیون ندارن یهوی بدن سهمشونو

شما با دوتا پرس سیر نمیشین ، ولی برای اونا یه وعده غذاشون میشد یعنی چشمتون دنبال ۱۰ پرسه بود؟؟ چشم و ...

بیا فقیر که نیستن که یه خونه ۱۸۰ متری آپارتمان دادن تو بالای شهر نزدیک ۲۰ میلیارد دو تا ماشین دارن غذا لباسشون خوبه فقط الان مثلا پنجاه میلیون ندارن یهوی بدن سهمشونو

بیا فقیر که نیستن که یه خونه ۱۸۰ متری آپارتمان دادن تو بالای شهر نزدیک ۲۰ میلیارد دو تا ماشین دارن غ ...

گلم کاریه که شده میگین که زن عموتونم نازداره ولش نازنکشین  زن عموتونم خیلی پرتوقعه که گله می‌کنه شمام خیلی حساس ومهربونین که براتون مهمه ومیپرسین کاریه که شده فداسرتون 

طرف ما وقتی کسی میمیره معمولا یکی از اقوام نزدیک همه تدارک و هزینه رو میده چون خانواده متوفی درگیرن و تو حال خودشون نیستن 

بعد مراسم طبق فاکتور و اینا هزینه رو بهش برمیگردونن 

بعدم معمولا اینقد پول جمع میشه ک خاکسپاری و هفتم و چهلم و... همش راه میوفته (رسم داریم برای مراسم پول میدیم ی جور کمک برای صاحب عزا هست)

شما این رسم رو ندارین؟

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
خب چون وضعشون خوب نیست ، باید به اونا کمک کنین ، نه که یخچال خودتونو پر کننین از غذای مرده خوری

مرده خوری چی ما کلا دو تا پرس آوردیم که برای زن داداشم بچش بود که خونه ما هستن بارداره نتونست بیا  چقدر بد حرف میزنید