2777
2789
عنوان

آرزو به دل موندم که

72 بازدید | 4 پست

یکبار منم کیک درست کنم خوب بشه 

خشک نشه پف کنه اسفنجی خوشمزه بشه ای خدا چرا انقد زحمت میکشم ولی خوب نمیشه بقیه با ۳ سوت درست میکنن عالی میشه و اینکه دمای فر تو کار همیشه طبق دستور میزارم ولی یا میسوزه یا خشک میشه چقد برام یه کیک ساده پختن سخت آرزو شده از بس دخترم میگه مامان چرا تو مثل مامان دوستام کیک خونگی نمیزاری 😭😭😭😭

قبل بچه دار بشم خیلی تلاش کردم گاهی خوب میشد گاهی نه اما هیچ وقت اونی که باید نمیشد الان دیگه ۲ تا بچه دارم زحمت بکشم نشه سختمه

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه نوع آردی استفاده میکنی ؟

آرد سفید عزیزم البته فریزر میکنم ولی خواهر شوهرم همون استفاده می‌کنه کیک درست میکنه ۳ سوت عین کیک بیرونی  

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

با دستور کانال آشپزخونه کوچیک من درست کن اگه با دستور پیش بری عالی میشه

والا همیشه با کلیپ فیلم و دستور جلو رفتم ولی نتیجه افتضاح