2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گردو ها را چرخ کن

میدونی یادم رف امروز؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

من اینجوری درست میکنم:
۴۰۰ گرم‌ گردو رو چرخ کرده
یه پیاز رنده شده
رب انار، رب آلو و لواشک
شکر
گوشت چرخ کرده
ادویه
زعفران دم کرده

پیاز و سرخ کردم‌ بعد گردو رو اضافه کردم‌ تفت دادم بعدش بهش ادویه اضافه کردم (زردچوبه، فلفل سیاه، نمک). و اب سرد کم کم اضافه کردم (دو لیوان)، و اجازه میدیم اول جوش بیاد و بعد شعله رو ملایم میکنم و اجازه میدم اروم آروم بپزه و روغن بندازه (میتونی برای روغن‌ انداختن در طول پخت بهش یخ اضافه کنی) بعد از دو ساعت ک روغن انداخت میتونی رب انار، رب آلو و لواشک (که تو آب حل شده) و شکر رو بهش اضافه کنی. برای گوشت قلقلی، پیاز و رنده کردم آب پیاز و گرفتم، بهش نمک، زردچوبه، آویشن و فلفل سیاه زدم و حسابی مخلوطش کردم، قلقلی های کوچیک درست کردم و یه نائلون کشیدم‌ رو ظرف‌یکساعت گذاشتم یخچال. برای سرخ کردنش‌ هم روغن ک کمی گرم شد دونه دونه قلقلی ها رو چیدم تو تابه و درب تابه رو گذاشتم تا گوشت ها آب بندازه و با شعله‌ ملایم‌ یکم پخته بشه (حدود ۱۰ دقیقه)، بعدش شعله رو زیاد کردم ک کاملا آب کشیده بشه و سرخ بشه و در نهایت به خورشت اضافه میکنم و اجازه میدم‌ بپزه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چیو یادت رفت

سه رکعت نماز شکرو

اهههههه حالا چیکا کنم؟🫣😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

پس برعکس بقیه خورشتها فسنجون آبسرد میخواد

آب سرد و تو مراحل پخت برای روغن انداختن یخ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تا صبح نخواب بشین اسخفرلا بگو😒

سخت شد ک

خدا تورو ازم نگیره من تا فردا همین موقع استخفرلا میگم

2810