2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ دارم

175 بازدید | 16 پست

تو ارتباطات و حرف زدن به شدت ضعیفم

افسردگی و وسواس دارم

پدرم تنها کسی بودکه منو دوست داشت وبهم محبت داشت که الان دوسال و نیمه ندارمش

نشد باعشقم ازدواج کنم

الان ۳۵سالمه ومجردم 

نمیدونم بازندگیم باید چکارکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کاش یه زلزله ای سیلی سونامی چیزی بیاد همه بریم واقعا خستمهمه راها بروم قفله. احساس پوچی میکنم

دقیقا

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

طرف اومده از بدبختیاش میگ ملت میان زیرش بدبختی‌های خودشونو میگن 

درباره چیزایی ک گفتی باید بگم که میتونی بری پیش مشاور اصولا یکی از مشکلات ما اینکه نمیدونیم چطوری باید خودمونو نجات بدیم و خوب اونا درواقع مارو میشونن جلو مشکلمون و بهمون میگن این چیزی ک تو میگی این شکل و شمایلش این شکلیه اون وقت تو راحت تر از قبل میتونی خوب بشی ولی خوب مشاوره خوبم خیلی مهمه

هرکسی ب ی نحوی بدبختی داره 

دنیا دار امتحانه همینه ک هس چیکار کنیم

منم بزور و کتک مجبورم کردن ازدواج کنم تو سن کم با مردی ک ۱۰ سال ازم بزرگتره و با خونوادش ی لشکر ادمن تو ی خونه زندگی کردم بماند اونجا هم چقد عذاب کشیدم الانم عین شما وسواس و افسردگی دارم شوهرمو کلافه کردم خونوادم داعشی شدن البته فعلا افکارشون خونواده شوهرمم میخان سر ب تنم نباشه هیچکسو ندارم غیر از خدا شوهرمم ازم خسته شده چون زودرنج و افسرده شدم

2810