2777
2789
عنوان

چیکار کنم فراموش کنم نتونستم شیر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست
ناراحت نباش گلم منم یک ماهه در گیر همین موضوع شدم ،عصبی میشم نه می تونم به بچم شیر خشک بدم نه خودم ش ...

بچه داره گشنگی میکشه شما که مادرشی بخاطر حرف بقیه بهش شیر خشک نمیدی؟ دلت میاد؟

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن داداش من شیر داشت بدخ به بچه اش 

من و اطرافیان باهاش صحبت کردیم شیر نده شیرخشک بهتره اونم شیرخشک داد 

من نمیفهمم عذاب وجدان سر شیر مادر یا شیر خشک چیه دیگه 

بچه خوب رشد کنه کافیه حالا با هر شیری میخواد باشه

ناراحت نباش گلم منم یک ماهه در گیر همین موضوع شدم ،عصبی میشم نه می تونم به بچم شیر خشک بدم نه خودم ش ...

یا خداااااااا 

بخدا ظلم میکنی به بچت چراااااا طفل معصومو عذاب میدی؟ 

خدا نگذره ازت ، بزن دهنشون پاشو برو داروخونه شیرخشک بگیر بیار بده بچه 

اختیارشو نداشتی برای چی زاییدیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مادری تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا شیرخشک نمیدی ؟به خاطر حرف خانواده ها ؟

بچه ات داره گشنگی میکشه شما بهش شیرخشک نمیدی ؟

اگه دست من بود از همون اول بعد از شیر خودم ،شیر خشک میدادم تا بچه گشنه نمونه

یعنی چی دست خودت نیست ؟بخدا اصلا نمیتونم درک کنم 

شما مادر هستی بچه که نیستی بقیه برات تصمیم بگیرن و بهت تحمیل کنن 

برو مثل یه شیرزن شیر خشک بخر بیار جلوی همه درست کن بذار دهن بچه ت بخوره کیف کنه 

نه دلم نمیاد به خاطر همین آرزوی مرگ دارم ولی شما هم از مشکلات زندگی من خبر نداری

جونت سلامت باشه ، چرا مرگ اخه ، اگه میتونی یواشکی شیر خشک بخر بده به بچه ، خانواده خودت و خانواده همسرت که دائما خونتون نیستن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

درمورد بچه فقط خودتون و همسرتون هستین که تصمیم میگیرین چرا ضعف نشون میدی جلوی بقیه وقتی شیر نداری چرا بچه ات گشنگی بکشه ازالان نتونی پشت بچه ات وایسی از حقش دفاع کنی بعدا همه میخوان تو تربیتش و حتی لباس پوشیدینش دخالت کنن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا خداااااااا بخدا ظلم میکنی به بچت چراااااا طفل معصومو عذاب میدی؟ خدا نگذره ازت ، بزن دهنشون پاشو ب ...

خانم چرا رو زخم من نمک میپاشی 

من مادر نیستم ، کثافت تر از من وجود نداره توی این جهان 

شما هم حق نداری منو قضاوت کنی 

نه دلم نمیاد به خاطر همین آرزوی مرگ دارم ولی شما هم از مشکلات زندگی من خبر نداری

بچه ات چند ماهه است ؟

ببین به حرف این دکترها که هیچی به جز شیرخشک و شبر مادر ندین توجه نکن 

جاری من بخ بچه هاش از اول دنیا اومدن شیره انگور میداد تو آب میریخت بهشون میداد آنقدر بچه هاش جون میگیرن که نگو 

خانم چرا رو زخم من نمک میپاشی من مادر نیستم ، کثافت تر از من وجود نداره توی این جهان شما هم حق نداری ...

زخم چیه؟؟؟ بچت برای چی باید تاوان ضعیف بودن مادرشو پس بده لعنتی؟؟؟؟؟؟ 

خودتم حق نداری غذا بخوری ، اگه واقعا مادری از همین لحظه خودتم غذا نخور تا بچه طفل معصومو درکش کنی گشنگیشو بفهمی 

2810