بنظر من همیشه شراکت بد نیست الان شوهرم و برادر شوهرم مغازه شریکی دو تا دارن کلییی میتونم بگن سود کردن تابستون هم یه خونه تو شمال گرفتیم شریکی والا همه این برده ولی بعدش که برای نی نی سایتیا تعریف کردم اه و پیف کردن که وای نه شراکت خوب نیست 😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما شوهرم دل گنده و با گذشته با هر کس شریک بشه قطعا کنار میاد
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
یادتون باشه همه مثل همنیستن.اگر چیزی برا شما پیش نیومده و درک نمیکنید هم بحث نکنید.خوب برا شما برد بوده و به قول معروف خدا کنه پلو تا تهش چرب باشه.بین صد نفر شاید دو نفر هماز شراکت راضی نیستن و ضربه خوردن.
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی