2777
2789
عنوان

نامزدم ازم پول خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 18 پست
متوجه منظورت نشدم

وقتی مردی درخواست پول کنه یعتی خیلی حقیره وقتی خانم هم پول رو تامین کنه زنیت خودشو زیر سئوال برده مردا از خانمهایی که پول میگیرن خیلی بدشون میاد .من بارها به دوستم گوشزد کردم راه شما رو رفت بعد دوستم ام اس گرفت و اون بی وجود ترکش کرد

وقتی مردی درخواست پول کنه یعتی خیلی حقیره وقتی خانم هم پول رو تامین کنه زنیت خودشو زیر سئوال برده مر ...

عزیزم شوهرمه عقد کردیم

ولی خب میدونم کارم اشتباه بود 

ولی نمیدونم چجوری بهش بگم نمیدم که دیگه نخواد 

خودمم خیلی اذیت میشم 

همیشه میگه پول میگم ندارم 

ایندفعه دادم ولی دوباره نمی‌خوام بدم 

اما نمیدونم چجوری بهش بگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شوهرمه عقد کردیمولی خب میدونم کارم اشتباه بود ولی نمیدونم چجوری بهش بگم نمیدم که دیگه نخواد خو ...

دیگه سر کار نرو میدونم سخته زندگی کسالت آوره ولی خانم هایی که سر کار میرن بدون استثنا بهشون خیانت میشه تو نباید نان آور باشی .اون باید بهت پول بده جوری رفتار کن که احتیاج به پول داری البته هر چقدر هم که مشکل مالی داشته باشه باید به شما پول بده نباید که برعکس باشه .راحت بهت بگم سن من کم نیست من خیلی تجربه ها دارم .برای همین میگم اشتباه نکن سعی کن تو پول بگیری البته مردها اگر یکبار پول بگیرن کار تمومه یعنی انقدر حیا رو کنار گذاشته که از شما درخواست پول کرده 

دیگه سر کار نرو میدونم سخته زندگی کسالت آوره ولی خانم هایی که سر کار میرن بدون استثنا بهشون خیانت می ...

حالا ایندفعه رو اشتباه کردم ولی دیگه نمیکنم 

خودمم به فکر کنار گذاشتن کارمم بهمین خاطر