2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا متاسفانه خیانت دیده باشه میشه کمکم‌کنی‌د

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 34 پست
خداروشکر نهولی خیلی از مردا رو دیدم ک زن خواسته بهش فرصت بده اون بدتر وقیح شده

منم همین و‌میگم‌کسی‌ک‌انقدر میترسع بفهمه فهمیدم و هیچکار نکردم تهش اصن ی ماه قهر کردم بعد خیلی خوش‌خوشان خودعادتشذمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دارم دوتا یکیش نوزادتاالان حتی ی درصد کوچیک‌شک‌نداشتم‌و‌نکردمزیاد زیاد زیاد کنجکاوی کردم هیچی ند ...

ته رفتنت چیه؟اونی که خیانت کرده باید بره چرا شما؟بمون زجرش بده مگه آدم خیانتکار رها میکنن؟

کسی که به کشور خیانت کنه چیکار میکنن؟

میندازنش تو تله و اینقدر زجرش میدن تا بمیره 

رها کردن خیانتکار یعنی اجازه میدید با دست باز تر نابودت کنه

اگه خیانتی ندیدی و شک نداری و امتحان کردی چیزی پیدا نکردی که خودت اذیت نکن 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
اها ازش گوشی مخفی گرفتی؟

ن نگرفتم یجورایی دوبار ب گوشی مخفی شک‌کردم‌‌ماشین هنوز‌نگشتم قبلا ک شک‌نداشتم خیلی گشتم چیزی نبود الان دیگ‌میترسم بگردم پیدا کنن

2805
منم همین و‌میگم‌کسی‌ک‌انقدر میترسع بفهمه فهمیدم و هیچکار نکردم تهش اصن ی ماه قهر کردم بعد خیلی خوش‌خ ...

ارهههههه 

ببین اصلا ب روش نیار 

اگر میتونی جدا بشی خوب دنبالش برو ببین داستان چیه 

اگر نه حتی پیگیری هم نکن

خداروشکر نهولی خیلی از مردا رو دیدم ک زن خواسته بهش فرصت بده اون بدتر وقیح شده

و بعد که زن ترکش کرده چه اتفاقی افتاده؟زن از رها کردن عمری که زندگی ساخته خوشحال بوده و تا آخر عمر لحظه به لحظه در اوج شادی بوده؟مرد خیانتکار چی شده؟از افسردگی و غم تنهایی مرده؟!

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
ته رفتنت چیه؟اونی که خیانت کرده باید بره چرا شما؟بمون زجرش بده مگه آدم خیانتکار رها میکنن؟کسی که به ...

ته رفتنم خونه مامانم ک عذاب بکشم و‌دوری از بچه هام‌جون مطمئنم برا ی لحظه نمیده و‌میذاره عذاب بکشم 

من پدر ندارم برادر ندارم رسما کسی حامی ندارم خودم‌هستم بدون هیچ‌پول و‌پشتوانه ای

نمیدونم بدترین لحظه های عمرم میگذرونم😭😭😭

قبلا چیزی ندیدم الان ی رفتارایی دیدم‌ک‌شک‌کر‌م

ن نگرفتم یجورایی دوبار ب گوشی مخفی شک‌کردم‌‌ماشین هنوز‌نگشتم قبلا ک شک‌نداشتم خیلی گشتم چیزی نبود ال ...

انشالله ک نیست 

یکم رو‌خودت کار کن شاید اصلا اینجور ک فک میکنی نباشه 

خودتو بزن اون راه 

اگر از لحاظ جنسی مرد گرمی هست یکم بیشتر هواشو داشته باش

بچه دارم دوتا یکیش نوزادتاالان حتی ی درصد کوچیک‌شک‌نداشتم‌و‌نکردمزیاد زیاد زیاد کنجکاوی کردم هیچی ند ...

چه بخوای چه نخواهی این ماجرا برات دوسر باخته ،حداقل جوری بباز که اونم کل زندگیش ببازه

ارهههههه ببین اصلا ب روش نیار اگر میتونی جدا بشی خوب دنبالش برو ببین داستان چیه اگر نه حتی پیگیری هم ...

پس هیچکار نمیکنم چون نمیتونمدجدا بشم😭😭😭😭

اخ ک دارم میمیرم انقدر فکر کردم‌منفجر‌شدم

و بعد که زن ترکش کرده چه اتفاقی افتاده؟زن از رها کردن عمری که زندگی ساخته خوشحال بوده و تا آخر عمر ل ...

حداقل با آدم خیانت کار زندگی نکرده 

دیگه اونی ک خیانت میبینه عمرش خیلی تباه میشه چ بمونه چ بره این واقعیت

انشالله ک نیست یکم رو‌خودت کار کن شاید اصلا اینجور ک فک میکنی نباشه خودتو بزن اون راه اگر از لحاظ جن ...

ذهنم‌خیلی اشفته شده باید برم روانشناس خیلی در عذابم

بارداری سختم زایمانم سختتراز اونم باعث‌شده از بعد زایماندهم ب شدت شکاک بشم هم بشدت وسواسی😭😭

ذهنم‌خیلی اشفته شده باید برم روانشناس خیلی در عذابمبارداری سختم زایمانم سختتراز اونم باعث‌شده از بعد ...

من از پشت گوشی ازت حس آشفتگی و وسواس فهمیدم 

طبیعی هاااا 

بعد زایمان این حس طبیعی

2810