2777
2789

عاقا من با چه زیونی از کسی ک خدارشکر تجبره ای نداره خواهش کنم نظر نده نیاز شاید صرفا فقط ب دردودل دارم 

خانمایی ک‌خیانت دیدین و ادامه دادین میشه بگید چجوری شد زندگیتون بعدش 

چجوری متوجه خیانتش شدین

میشه بگید من چیکار کنم

من ی چیزایی ازش دیدم ک حس‌میکنم‌ خبرایی هست خیلیی دلهره دارم میترسم کنکاش کنم و بدچیزای خوبی نرسم شکم ب یقین برسه هیچ‌هیچ‌هیچ‌راهی براجدایی ندارم نمیدونم حالم خوب نیست حالم بده نمیدونم بگردم و ب چیزایی ک نباید برسم وعذاب بکشم خود خوری کنم بهش بگم دعوا بندازم وقیح‌تر بشه ببینه هیچکاری نمیتونم بکنم یا بزنم خودم بدهر بودن ب نفهمیدن😣😣😣😣

منم شرایط شما رو داشتم هر چی هم بهش گفتم میزد زیرش یا دعوا میکرد که تو شکاکی .منم ضبط صوت گذاشتم تو ماشینش و همون روز اول که جاسازی کردم تو ماشینش متوجه شدم که رابطه داره با یک زن جنه .و من الان در قهر هستم .ولی شما این کار رو نکن چون بفهمی  مثل من نابود میشی .قهر کن یا به خانواده اش بگو تا مشکلت رو حل کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیانت ندیدمولی نظرم اینه اگر هیچ راهی برای جدایی نداری کنجکاوی نکنی و خودت بزنی ب ندونستن

هیچ راهی برا جدایی ندارم الان ولی سال دیگ قطعا نجات میدم خودم از این شرایط الان ن😣😣

2805
هیچ راهی برا جدایی ندارم الان ولی سال دیگ قطعا نجات میدم خودم از این شرایط الان ن😣😣

پس‌اصلا دنبال اینکه چیکار میکنه نرو کلا خودت بزن ب اون راه 

نمیدونم شاید ب مزاج خیلی ها خوش نیاد ولی تلاش‌ کن شاید از این راه منصرف شد

برات دعا میکنم بهترین ها برات اتفاق بیفته

منم شرایط شما رو داشتم هر چی هم بهش گفتم میزد زیرش یا دعوا میکرد که تو شکاکی .منم ضبط صوت گذاشتم تو ...

خانوادش هیچکس کمکی نمیتونن بکنن بهم ومن دوست ندارم کسی بفهمه

منم اگ‌ذره ای کنجکاوی کنم چیزی برسم میمیرم الان بخدا نابود شدم مغزم داره منفجر میشه

ب من میگ دیونه ای دنبال بحث و‌دع‌وایی😣😣

اولا به شکت اعتماد کن،دوم از نظر روحی خودت آماده هر چیزی بکن،سوم این جمله اشتباه که بی خبری یعنی خوش خبری چون هر خلافی هر مدتی طول بکشه بلاخره رو میشه و اگه چندین سال بیخبر باشی و یه روز متوجه بشی صدای شکستن قلب و روحت چندین برابر هست ،خیانت مثل سرطان هرچی دیرتر بهش برسی ماندگارتر و نابودکننده تر هست 

ولی وقتی فهمیدی ،دیونه بازی درنیار خودت کنترل کن عاقلانه تصمیم بگیر به هیچ کسی نگو هر زخم و دردی هست خودتون دونفر حلش کنید اگه دیدی دوباره تکرار کرد مرحله بعدی سختگیرتر باش و تا مرحله آخر سختگیری پیش برو .

مثل ملکه ای باش که قلمرو حفظ می‌کنه اگه دربان قلعه است خیانت کرد باید دربان ادب کنی نه اینکه قلعه ترک کنی 

مثل پادشاه پهلوی و امثال هم نباش که درمقابل خیانتکار ها کشور رها کرد

تا آخرین قطره خونت بجنگ 

اگه شوهرت مشکل داره بزار اون بره و خودش درست کنه 

البته همه اینها بستگی داره که بچه داری یا نه و اینکه چندسال ازدواج کردی 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
پس‌اصلا دنبال اینکه چیکار میکنه نرو کلا خودت بزن ب اون راه نمیدونم شاید ب مزاج خیلی ها خوش نیاد ولی ...

من نمیدونم واقعا در چ حد 😭😭😭اصن نمیتونم کنار بیام اصن نمیتونم اروم بشم الان فقط دارم میمیرم اگ یقین بشه برام چی

هرکار میکنم باز نمیتونم جلو‌خودم‌بگیرم‌ ک نگردم پیگیری نکنم

هی میخوام‌خودم‌دلخوش کنم کثلا بادوستاش زیاد میره بیرون‌ولی اصلا نشده جایی ک‌میره مشکوک‌بشم زنگ‌بزنم جواب نده 

محبتش کم‌نشده

اولا به شکت اعتماد کن،دوم از نظر روحی خودت آماده هر چیزی بکن،سوم این جمله اشتباه که بی خبری یعنی خوش ...

حرفاتون بیشتر ب شعار میخوره

خیانتش رو کنه و باهاش زندگی کنه یا بهش فرصت بده اون مرد صد در صد وقیح میشه 

دربان قلعه چیه

اون مرد پرروتر میشه

حرفاتون بیشتر ب شعار میخورهخیانتش رو کنه و باهاش زندگی کنه یا بهش فرصت بده اون مرد صد در صد وقیح میش ...

تجربه خیانت داشتی؟

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
اولا به شکت اعتماد کن،دوم از نظر روحی خودت آماده هر چیزی بکن،سوم این جمله اشتباه که بی خبری یعنی خوش ...

بچه دارم دوتا یکیش نوزاد

تاالان حتی ی درصد کوچیک‌شک‌نداشتم‌و‌نکردم

زیاد زیاد زیاد کنجکاوی کردم هیچی ندیدم

نمیتونم عاقلانه برخورد کنم 

نمیتونمم سکوت کنم بزنم ب اون در

نمیتونمم حدا بشم

خدایا چیکار کنم واقعا چیکار کنم😭

همیشه جوری در برابر خیانتی ک‌از اطرافیان شنیدم برخورد کردم‌ک‌خط قرمز من بفهمم بدون ی ثانیه وقفه میرم و‌نمیمونم اللن بفهنه فهمیدم موندم میترسم جری تر بشه😣😣

2810