2777
2789

دیونه خونست رسما چرا همه فیکننن🤣🤣🤣

یکی تاپیک سه قلو میزنه فیک مه لقا فیک 

دختر قرتی من فیک همه فیکک اینهمه دروغ لازمه خوب برا چی ارض. ا میشید اینجوری خودشونم باورشون میشه حالا 

خدایی اسم نی نی سایت و عوض کنید بزارید فیک سایت بیشتر بهش میاد 🤣

برگااای مونا تهرانی ریخته از اینهمه فسک بودن بعضیااا

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

وای دقیقا 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان اینا که گفتی کی ان؟ من ۲۴ ساعته تو سایتم ولی این کاربری هارو نمیشناسم چرا؟ 

البته اینکه ماهی هستم هم بی تاثیر نیست🐠🧠

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دختر قرتی که فیک نبود؟🤔

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

دختر قرتی من فیک نیست خیلی وقته تو سایته 

بعضیها از اینکه آلمان زندگی میکنه ناراحتن گفتن فیکی

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
مه لقا همین دکتره رو میگی ک مدرک پزشکیش و کرده ت چش ما هر کسو میبینه دنبال اینه بهش بگه ک من پزشکي خ ...

ارع همون شوهرشم میگه قاضیه🤣

یه کاربر میگفت هرجا سوال پزشکی داشتن تگش میکردم برا مردم نسخه بپیچه🤣🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
دختر قرتی من فیک نیست خیلی وقته تو سایته بعضیها از اینکه آلمان زندگی میکنه ناراحتن گفتن فیکی

اها دقیق اونو خبر ندارم بعضیافتن فیکه اخه

به سابقه نیست مه لقا و سه قلو داره هم خیلیی وقته تو سایتن

الان اینا که گفتی کی ان؟ من ۲۴ ساعته تو سایتم ولی این کاربری هارو نمیشناسم چرا؟ البته اینکه ماهی هست ...

تازگیا فیک شدنشون رو شده نجلا هم که خودش تاپیک زد گفت فیکم بابای حلالم گنید و. 🤣🤣

ارع همون شوهرشم میگه قاضیه🤣یه کاربر میگفت هرجا سوال پزشکی داشتن تگش میکردم برا مردم نسخه بپیچه🤣🤣

وای منو ی بار گیر اورده بود بابام تفریحات اینجوری منو می‌برد اونجوری منو می‌برد 

کنترل شده بودم و مث پولدارا زندگی کردم ک الان موفقم

گفتم خو باشه دایی من چ کنم 🙄🤣 

منم اصلا حوصله خاله خانباجی ندارم 

🚬
2810