2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

قد که ملاک من برای ازدواج نیست

حالا قدش دو متر باشه ولی هر روز از دستش عذاب بکشی چه سودی داره 

ولی تنها ایرادی که این مورد داشت یکی گفتی ایراد گیر هست باید ببینی تو چه مواردی گیر میده دوم اینکه تک فرزندی یک مقدار سخته باید مدیریتش خوب باشه 

یکی از اقوام نزدیک خودم همسرش تک فرزنده اوایل خیلی مشکلات داشتن البته نه با همسرش ها 

با خانواده ش 

اما الان اوکی شدن 

اهان پس اعتماد به نفس نداره

نه اصلا

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
از طرز حرف زدنت معلومه چ جور شخصیتی داری هی میگی اینجوری اونجورم لایه کامنت خودتو نشون دادی

از قدیم گفتن جواب های هویه شما هم ذره ای شخصی داشته باشی بد نیست 

همون بخاطر پولش بوده

چی بخاطر پولش بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

خیر 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
دارم ولی کمه

این دوره که پسرا نزدیک ۴۰ ازدواج میکنن

هنوز خیلی وقت داری

پولاتو جمع کن فعلا یه ماشین بخر

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
2810