2777
2789
چرا

ایرادگیر بودن عیب کوچیکی نیست یه نفر همش رو مخت باشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چرا

ایراد گیر بودن عیب کمی نیست

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خیر 

هیچ جوره نمیشه 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

اسی تاپیک هاتو دیدم نامزدته؟

والا خودش خیلی تاپ و خاص نیست که به تو گیر میده

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
بخاطر تک فرزندی و ایرادگیری ابدااا

من خودم تک فرزندم خواستگار  تک فرزند داشتم  قبول نکردم چون میدونم داستان چیه

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

من قدم 170 تقریبا وزنمم همین حدودااس یکم بیشتر تک فرزندم با این حساب کسی زنم نمیشه

به حرف های اینجا توجه نکن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

عزیزم شما قد خودتم باید بگی مثلاً من خودم ۱۷۶م همسرم ۱۹۵ عمراً نمی‌تونستم با کسی که قدش کوتاهه ازدواج کنم ولی بعضی از دخترا رو می‌بینی قدشون ۱۵۰ همین حدوداست ولی دنبال پسر قد بلند می‌گرده🤪 اگه پسر خوبیه و قدتون به هم می‌خوره چرا که نه!!!

من قدم 170 تقریبا وزنمم همین حدودااس یکم بیشتر تک فرزندم با این حساب کسی زنم نمیشه

چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟  من درمورد اخلاقش گفتم

2810