2777
2789
عنوان

میخوام‌اکسم رو به خودکشی تهدید کنم💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش میکه خودشیغته ای تا اخر عمرت همینی هرچی میگم تغییر کردم میگه اگه اینجوریه خوشحالم واستبهش میگم ...

یعنی نمی‌خواد بگیردت 

برگرده هم فقط دوستی میخواد وابستع نشی..

تو فقط میتونی دوست دخترش باشی نه همسرش یا مادر بچه هاش و فکرم نکنم عاشقت باشه دروغ باشه وگرنه مرد عاشق عشقش رو به همه کس ترجیح میده

البته شما اشتباهات خیلی زیادی کردین که ۹۰درصد عاشقا ازش نمی‌گذرن

سلام من شمارو میشناسم و تاپیکاتونو هم خوندم و میدونم جریان چیهپسر خیلی خوبیه تو خییلی اذیتش کردی الا ...

ببین هزار بار بهش حضوری پیام و … بهش گفتم میگه دوست دختر خوبی شاید باشی ولی خانم و مادر خوبی نیستی من نمیتونم بازیت بدم 

بعد من بهش گفتم خب میخام دوست دخترت باشم فقط میخام کنارت باشم آدم شدم عاشقتم اونم کفت مشکل اینه من نمیتونم دوست پسرت باشم

ببین هزار بار بهش حضوری پیام و … بهش گفتم میگه دوست دختر خوبی شاید باشی ولی خانم و مادر خوبی نیستی م ...

خب نمی‌خواد بهش وابسته بشی و سرش حساب باز کنی میخواد فراموشت کنه و فراموشش کنی

ببین هزار بار بهش حضوری پیام و … بهش گفتم میگه دوست دختر خوبی شاید باشی ولی خانم و مادر خوبی نیستی م ...

خب ازت زده شده حق هم داره

یجوری دلشو بدست بیار 

یه جایی قرار بزار ک بتونی راحت باهاش حرف بزنی با حرفات گریه کن شاید دلش برگشت

نمیدونم خودت بهتر میدونی