2777
2789
عنوان

خواهرم با بچه های بی ادبش باز اومدن خونمون😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 25 پست
میرن ب خواهرم میگن خواهرم با ناز و ادا قهر میکنه میره بعد پدر مادرم ب من حرف میزنن که جرا اینکارو کر ...

ی بار تو قهر  کن چرا همش اون قهره کنه بزار نازت بکشن . من با تواهرم قهر میکنم تا ۱ ماه بعد اشتی میبینم عاقل شدع .

رک بهش بگو جلوی بچه هاتو بگیروقتی خواهرت دلش برای خانوادش نمیسوزه و با بچه هاش کاری نداره توام مراعا ...

پدر مادرم ناراحت میشن اگه حرفی بزنم خیلی نوه هاشون دوست دارن اما مادرم نمیتونه خونه رو مرتب کنه پاهاش درد میکنه کارای خونه منه بدبخت میکنم خواهرمم عقلشو داده اجاره که اصلا درکم نمیکنه یه بار بهش گفتم گفت دیگه یه جارو برقی کشیدن این حرفا رو نداره چقد تنبلی 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی بار تو قهر کن چرا همش اون قهره کنه بزار نازت بکشن . من با تواهرم قهر میکنم تا ۱ ماه بعد اشتی میبی ...

اره واقعا این بار من قهر میکنم اخه مگه گناه کردم صبح تا شب مث سیندرلا کلفتی کنم😢😢

احتمالا یکی از همون مادرای تنبل بی مسئولیتی

من مجردم اما یه عمه دارم مجرده و سن بالا از ترسش نمیتونیم بریم خونه مادربزرگم وسواس داره

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
توم مث خواهرم میری خونه مادرت میگی اشکال نداره خونه ب گند کشیده بشه

نه من مجردم ولی برادرم کوچیک بود از ترس عمه مجرد وسواسم جرئت نداشتیم بریم خونه مادربزرگم خب بچه بیسکوییت میخورد یکم پودرش میریخت ما مثل اینکه نارنجک  افتاده باید برمیداشتیم که عمه ام گریه نکنه

منظورم این بود بچه دار میشی متوجه میشی اون میاد یکم آرامش داشته باشه و بچه ها کامپیوتر نیستن دکمه خاموش روشن داشته باشن یا ربات نیستن کنترل داشته باشن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
من مجردم اما یه عمه دارم مجرده و سن بالا از ترسش نمیتونیم بریم خونه مادربزرگم وسواس داره

عزیزم وسواس فرق میکنه هیچکس بجز پدر و مادر بچه تحمل ریخت و پاش اذیت بچه هارو نداره خب گناه دارن هر روز هر روز میرن

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤