2777
2789
عنوان

حرف من به نی نی سایتیا

77 بازدید | 6 پست

کاش حداقل یکی که تاپیک میزنه یه نظر کوچیک بدین اگه تاپیک خیانت باشه همه میریزن داخل مشکل فقط یه سایت عمومی نیست  بلکه بیرون از این فضا و دنیا واقیم هم همینه که اونی که نظر میخواد درباره زندگیش کمک نمیکنن ولی وایه شنیدم خیانت میشینن تخمه میشکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا سایت خلوت شدهتاپیک های خیانتم نمیرن

هعی🌚

همه که مثل ما بیکار نیستم✌️😂

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

کلا خیانت و مادر شوهر اینا بیشتر طرفدار داره تا یه تاپیک کمک

دقیقااا

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

هعی🌚همه که مثل ما بیکار نیستم✌️😂

نه منم زیاد نمیام

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹