2777
2789
عنوان

گردن زنییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چرا رابطه هارو از اول قشنگ مشخص نکردن ماشالله مامان بابا هم که نمیگن به اسم صدا میزنن کلی باید ...

آفاق و یزدان مادر و پدر مانی و مونا و نیمان

یزدان مرده، نیمام مرده،سایه و شادیم زن و بچه مانی بودن که شادی مرده

گیسو و مسعودم مادر و پدر بهمن و بردیا و بارانن

که باران مرده

عزیزو فریبرزم برادرای گیسوان

عزیز تنی و فریبرز ناتنیه

2805
کجا پستن😐منم باشم برای گرفتن حقم به هر راهی متوسل میشم گیسو پسته که حقشونو نمیده شوهرشو امتحان میکن ...

آقا مگه سه دنگ ارث گیسو نیست؟

اینا مگه نمیخوان ارث گیسورو بگیرن ازش 

الان فریبرز سه دنگ خودشو داره دیگه 

چون گیسو به زن فریبرز گفت میخوای باج بدم بهتون

دقیقا همینه اصلا اون به اون یکی میگه داداش مادرشون همسن داداش بزرگس اصلا!!! همین دیوونم کرده کلا🤣

همشونو یه جوری میشه هضم کرد 

جز اینکه بهمن پسر مسعودو گیسو باشه

کاش یه ذره موهاشو رنگ میکردن حداقل😑🤣

خب همین بوده ولی عقل که داره😐

ببین من میگم چه منفعتی داره براش خب؟

ولی یه همچین آدمی انقدر تمیز نمیتونه کارو از آب در بیاره که انقدر وقت هنوز متوجه نشدن 

الان شاهرخم با همون چاقو بردیا که باباشو تو پارکینگ کشتن زدن

بعد چاقو تو کیک تو یخچال خونه آفاق بود

عزیز اگرم باشه تنها نیست

همشونو یه جوری میشه هضم کرد جز اینکه بهمن پسر مسعودو گیسو باشهکاش یه ذره موهاشو رنگ میکردن حداقل😑🤣

آفرین همینو منظورم بود اسمشونو فراموش کرده بودم🥴🤣 یکی دو جلسه اس باورم شده پسرشونه!!

آفاق و یزدان مادر و پدر مانی و مونا و نیمانیزدان مرده، نیمام مرده،سایه و شادیم زن و بچه مانی بودن که ...

اره اره دیگه جا افتاد

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
2810