2777
2789
عنوان

یه هفته ست به شوهرم میگم لباس زمستونه میخوام برام نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خودت خداروشکرکارمیکنی خودت بخ منت شوهرتونخوراگه شوهرت عقل داشته باشه میفهمه لباس گرم نداری وتواین سرماسردت میشه بدون عقل نداره بامنت کشی اون به خودت حرص نده شوهرمنم دوساله میگم یه کفش بخرهنوزقراره بخره بایدونه اسپورت دوساله دارم میرم بیرون کاش منم مثل تومستقل بودم هیچ وقت منتشونمیکشیدم

چرا من؟؟ من اون با پولاش برای زن مردم لباس بخره؟؟ شام و ناهار رو که از محل کارم میارم و از عهده ی او ...

لباس گرم از مجردیت نداری بپوشی؟

اگه بشینی به پای اون چندسال دیگم بیخیالی طی میکن

خودت بخر پس واسه چی میری سر کار هدفت از کار کردنت چیه پس؟

چرا من؟؟ من اون با پولاش برای زن مردم لباس بخره؟؟ شام و ناهار رو که از محل کارم میارم و از عهده ی او ...

این چ طرز فکریه😮خرج زنای مردم کرده ک میگی؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

باید بخره ازالان عادتش نده چون سرکارمیری دیگه برات چیزی نخره 

بهش بگو یابریم بخیریم یارکلرتتوبده من برم خرید اگه الان چون شاغلی برای خودت خریدکنی تا آخردیگه برات هیچی نمیخره وفقط ب گردن خودت میفته خرجت حتی خوردخوراک روهم شونه خالی میکنه 

نمیگم نخربرای خودت ازپول خودت ولی عادتش نده همیشه ازپول خودت باشه خرید

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
باید بخره ازالان عادتش نده چون سرکارمیری دیگه برات چیزی نخره بهش بگو یابریم بخیریم یارکلرتتوبده من ب ...

وقتی شوهره به کتفشم نیس خود اسی باید بخره

نخره از سرما بلرزه

خودت بخر حوصله داری 

من هفده هجده ساله خودم دارم برای خودم میخرم مگه چه اتفاقی برام افتاده نگران نباش شوهرم هم پولش رو خرج کسی نمی کنه

سرکار برم حقوق داشته باشم بعد بخوام منتظر بمونم کسی برام چیزی بخره پس برای چی سرکار میرم 

خب اینارو باید بین خودتون حل کنی ولی تو داری خودتو زجر میدی تو سرما بجاش بگو هرماه بهت پول بده