2777
2789
عنوان

مادرم خیلی دوست داره با خواستگارم ازدواج کنم ناراحت میشم دلشو بشکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 111 پست

نه دلیل مامانت منطقیه نه دلیل تو

باید شرایطش رو بررسی کنی باهاش صحبت کنی ببینی هدف مشترک دارین یا نه ..بدرد هم میخورین یا نه..و به دلت میشینه یا نه بعدش تصمیم بگیری

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
میگم با طلبه نمی تونم از طرفی هم پسره و خانواده اخلاقا واقعا خوبن میترسم بعداً یه پولدار بد اخلاق نص ...

برا رد کردن هیچوقت دیر نیست عجله نکن و نترس

فقط سعی کن رو چیزایی که حساسی خوب خوب دقت کنی پول زیاد مهم نیست اخلاقه که هر کسی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه خودت باید باشه مادرت میخواد با اون اقا زندگی کنه؟

من تا حالا با آقاهه همکلام نشدم ببینم علاقه مند. میشم یا نه اما هرچی فک میکنم با طلبه بونشو نمیتونم کنار بیام

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

منم بودم قبول نمیکردم چندسالته

18تو چی و چرا

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

چادری هستی؟

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

من شخصا به مال طرف و حقوقش نگاه نمیکنم چون بنظرم شخصیتش مهم تره اما درمورد خونه بهتره به خودش بگی و ...

خونه پدرش بایدبریم دیگه هیچی ندارههه 

حتی یه حقوق معقول مامانم میگه خوب می‌ره کار می‌کنه کنار طلبگی

شخصیتش از همه نظر. خوبه اما همین دودلم کرده

خب ناراحت بشه دلیلت واسه ازدواج چقدر غیز منطقیه😐😐😐

می‌دونم...🥴

من تا حالا با آقاهه همکلام نشدم ببینم علاقه مند. میشم یا نه اما هرچی فک میکنم با طلبه بونشو نمیتونم ...

شغلش اونه دیگ نمیتونه ک بزاره کنار

و شما باید ببینی میتونی با این ادم زندگی کنی یا ن

اگ تمایل داری فرصت شناخت بده وگرنه ک جواب نه بده تمومش بره

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
18تو چی و چرا

سنت کمه ۱۰ تومنم شد حقوق ؟

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

خونه پدرش بایدبریم دیگه هیچی ندارههه حتی یه حقوق معقول مامانم میگه خوب می‌ره کار می‌کنه کنار طلبگیشخ ...

صحبت کن و برو مشاوره

بعدم از من بهت نصیحت تو خونه مادرشوهر نرو 

مستقل باشید شاید کند برید جلو ولی بهتره

برای حاجت روایم صلوات بفرستید لطفا  
ناراحت میشه ک بشهه مگ میشه با اینده ات بازی کرد سر اینکه بقیه ناراحت نشن

خودمم آخه تا حدودی دودلم پیامهای دیگمم بخون