2777
2789
عنوان

خواهرم فردا میره ازمایش بده

79 بازدید | 9 پست

چها مین باره ای وی اف کرده هیچ مشکلی هم نداره 😭😭نمیدونم چجوری التماس کنم خدا صدامو بشنوه چیکار کنم تو روخدا بگید خواهرم از غم بچه پیر شدههمه اطرافیانش بچه دارن خواهرشوهرش جاریش همه و همه فقط خواهرمه نداره 😭😭😭😭😭به نظرتون حامله س الان؟ااای خدااااا به داد دل خواهرم برسس خدااااااا😭

عزیزم آبجی منم فک میکردن مشکل ندارن هرجا میرفتن میگفتن شما مشکلی ندارید تا اینکه رفتن تهران آزمایش ژنتیک و ایمنی دادن متوجه شدن شوهرش مشکل ایمنی داره بااین حال متاسفانه این بارم آی وی افش منفی شد 

فقط بنظرم خدا باید بخواد اگه خدایی نکرده منفی هم شد خیلی ب ابجیت روحیه بدین تحملش خیلی سخته 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آبجی منم فک میکردن مشکل ندارن هرجا میرفتن میگفتن شما مشکلی ندارید تا اینکه رفتن تهران آزمایش ژ ...

ازمایش ژنتیک و ایمنی هم دادن مشکلی نداشتم تو رو خدا دعا کنید منفی نباشه این چهارمین باره سه بارم آی وی آی کرده اخرین امیدمونه😭😭😭😭😭دارم میسوزم از غم خواهرم ای کاش میمردم و این همه غمشو نمیدیدم

ازمایش ژنتیک و ایمنی هم دادن مشکلی نداشتم تو رو خدا دعا کنید منفی نباشه این چهارمین باره سه بارم آی ...

عزیزم براش صلوات میفرستم غصه نخور ب حق حضرت زینب ک دیشب تولدشون بود خدا دامن خواهرتو سبز می‌کنه ی دختر خوشگل و سالم نصیبش می‌کنه 🥺🥺♥️فردا خبرشو بهم بگو♥️🥺

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

عزیزم براش صلوات میفرستم غصه نخور ب حق حضرت زینب ک دیشب تولدشون بود خدا دامن خواهرتو سبز می‌کنه ی دخ ...

تو رو قران براش دعا کن تو رو قراااان به هرکی میدونه دعاش میگیره به حق حضرت محمد به حی حضرت زینب خدایا دعامونو بشنو خدایاااا

تو رو قران براش دعا کن تو رو قراااان به هرکی میدونه دعاش میگیره به حق حضرت محمد به حی حضرت زینب خدای ...

جوابش چیشد عزیزم 

منفی

اخ الهی خدا ب دلش صبر بده 🥺🥺🥺خیلی مراقبش باشید