2777
2789
عنوان

درد مفاصل بعد از ترک قرص گین آپ😣

87 بازدید | 16 پست

من یه پاکت ۶۰ تایی قرصشو استفاده کردم برای چاقی روز یدونه هم بیشتر نمیخوردم الان که قرصم تموم شده یه هفته پریودیم عقب افتاده استخونای پا و لگنم درد میکنه ممکنه بخاطر قرص باشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدن درد پریودی رو میشناسم اینجوری نیست استخونای پام و لگنم درد میکنه نشستن و راه رفتن سخت شده برام

دیگه این قرص رو نخور اگه دردت بهتر نشد حتما برو دکتر..این قرصا کورتون دارن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

دیگه این قرص رو نخور اگه دردت بهتر نشد حتما برو دکتر..این قرصا کورتون دارن

نه دیگه نمیخورم این بار هم به اسرار دوستم خوردم اون خورده بود چاق شده بود گفت ضرری نداشته برام منم گفتم یه پاکت مصرف کنم یکم ازی حالت لاغری دربیام

مبارکههه منم حدود ده کیلو چاق شدم از اول صورتم تپل بود بعد چاقیم دیگه ترکیدم طوری ک لبام جم شده بود ...

منم یهو لپ در آوردم هر جا میرفتم میگفتن چیقد تپل شدی 😆 بانمک شدی چون همیشه لاغر بودم 

شماهم با همین قرص چاق شدی عزیزم ؟ ممکنه دوباره صورتم لاغر شه ؟

منم یهو لپ در آوردم هر جا میرفتم میگفتن چیقد تپل شدی 😆 بانمک شدی چون همیشه لاغر بودم شماهم با همین ...

همین قرصو استفاده کردم اره ،والا من رفتم بوکال فت انجام دادم 

خودبخود برنمیگرده مگر اینکه دوباره لاغر شی ،شما راضی هستین از چاقی صورتتون؟من چون دوسنداستم جراحی کردم

اهان انشالله که دوباره بر نگرده اره راضی بودم چون بی بی فیسم صورتم کوچولو بود تپل شدم قشنگ تر شده فق ...

ممکنه علتش چیز دیگه ای باشه من همچین علایمی نداشتم عزیزم 

فقط یچیزی سعی کن غذا زیاد بخوری ک وزنت برنگرده الان من حدود یساله ک وزنم تقریبا ثابته چون همیشه سعی میکنم کالری زیاد دریافت کنم ولی اینجا اکثرا میگن برگشته براشون

ممکنه علتش چیز دیگه ای باشه من همچین علایمی نداشتم عزیزم فقط یچیزی سعی کن غذا زیاد بخوری ک وزنت برنگ ...

اره اشتهام کمتر شده ولی بزور میخورم شیره انگور هم شربت درست کردم روزی چند لیوان میخورم بر نگرده میخوام شرین سانستول بزرگسال هم بگیرم خیلی میترسم بده یهو برگرده به حالت قبل 😑