2777
2789
عنوان

سه روز تاخیر و بی بی چک منفی😔

81 بازدید | 13 پست

یک ساله اقدامم ماه پیش کلومیفن خوردم و این‌ماه فقط مکمل دوره هام ۲۵ روزس و منظمم الان ۳ روزه تاخیر دارم ولی بی بی چکام منفیه یعنی باردار نیستم؟لطفا اگه تجربه ای دارین بگین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بزار هنوز بگذره شاید لقاحت دیر بوده

از اخرین رابطه مشکوکت چقد میگذره

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

هیچکس نیست؟کسی اگه تجربه مشابه داره بگه برم‌ازمایش یا صبر کنم بی بی مثبت بشه؟

تا بی بی پررنگ نشه ازمایش فایده نداره هی باید نکرار کنی

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مرسی عزیزم نمیدونم چیکار کنم میترسم برم ازمایش از طرفی هم خیلی بلاتکلیفم و اعصابم خورده

اصلا به خودت استرس نده و امیدوار باش منم مشکل شما رو داشتم و خدارو هزاران مرتبه شکر با درمان بچه دار شدم اونم 15یال پیش الان که ماشاءالله علم پیشرفت تر شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم شما اگه دوره هات 25 روزه هم باشه باید بعد از سی روز تاخیر حساب کنی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
عه واقعا نمیدونستم 😕

اره عزیزم منم نمیدونستم اون موقع که اقدام بودم فهمیدم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
روز تخمک گذاری داشتم ک الان ۱۴ روز میگذره

پس هنوز زوده یه هفته دیگه بصبر ببینیم چی میشه