2777
2789
عنوان

بارداری و عدد بتا

123 بازدید | 22 پست

دوستان من تازه متوجه شدم باردارم و عدد بتام ۱۶ هزار بود و سونوگرافی پنج هفته رو نشون میداد سونوگرافی همه چی نرمال بود و ساک حاملگی بود اما گفتن برای قلبش دو هفته دیگ بیا من یکماه قبلش دمنوش های فراسیون و شوید و شنبلیع و رازیانه میخوردم تا ۱۴ سیکلم ک بعذش اقدام داشتم و بعدش هم درد های پریودی داشتم پریود نمیشدم رفتم طب سنتی بهم شنبلیع و انجیر گفتن بجوشون بخور و ی قرص قاعده اور دادن من شب قبل ازمایش اینارو تا یک هفته خورده بودم بنظرتون ممکنه عدد بتا بخاطر اینا باشه 

نگرانم ممنون میشم راهنمایی کنین اگ کسی عدد بتاش بالا بوده گفتن شایذ دو قلو باشه بهم دعا کنین برام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم قبل ازمایشت دمنوش قاعده آور خوردی؟

اره نمیدونستم حامله ام فک میکردم میخوام پریود بشم تا شب قبل ازمایشم میخوردم شبی دوتا بعد ک فهمیدم مثبته دیگ نخوردم و خود طب اسلامی بهم قرص خون دادن برای محکم شدن جای جنین معاینه هم ک کردن پایین نبود

اره نمیدونستم حامله ام فک میکردم میخوام پریود بشم تا شب قبل ازمایشم میخوردم شبی دوتا بعد ک فهمیدم مث ...

به دکتر زنانت بگو عزیزم شاید بهت شیاف داد زیاد هم فعالیت نکن بذار جاش سفت بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دکتر زنانت بگو عزیزم شاید بهت شیاف داد زیاد هم فعالیت نکن بذار جاش سفت بشه

عدد بتام چی نگران اونم چرا انقد زیاد بوده ممکنه ۶ هفته بودم و سونو اشتباهی زده پنج هفته اخه تاریخ سربرگ سونومو اشتباه زده بودن ازبس گیجن 

عدد بتام چی نگران اونم چرا انقد زیاد بوده ممکنه ۶ هفته بودم و سونو اشتباهی زده پنج هفته اخه تاریخ سر ...

تاریخ اخرین پریودت کی بوده؟؟ از اخرین پریودت حساب کن ببین چند هفته ای

عدد بتات برای بعضی ها خیلی میره بالا فکر نکنم جای نگرانی باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرص خون میخورم برای سفت شدنش

طب سنتی و مدرن رو باهم قاطی نکن بعد باردار شدنت دیگه زیر نظر دکتر زنان باش 

طب سنتی به من گفت برای کیست تخمدانت عرق رازیانه بخور وقتی خوردم پرولاکتینم رفت بالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طب سنتی و مدرن رو باهم قاطی نکن بعد باردار شدنت دیگه زیر نظر دکتر زنان باش طب سنتی به من گفت برای کی ...

قبلش باید چک میکردن من برام چک کردن اینارو تنبلی تخمدان داشتم 

اخرین پریودم ۷ مهر بوده

الان پنج هفته و شش روزته عزیزم 

نگران هم نباش برای سونو خیلی زود بوده معمولا برای بعضی ها شش یا هفت هفته به بعد ساک دیده میشه 

شاید تخمک گذاریت دیر بوده پریودات منظم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبلش باید چک میکردن من برام چک کردن اینارو تنبلی تخمدان داشتم

منم کیست تخمدان داشتم هفت سال دارو مصرف کردم نشدم اصلاح سبک تغذیه انجام دادم و مربای زنجبیل خوردم اونم برای ریزش مو انجام دادم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بعد هشت سال یهو فهمیدم باردارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم کیست تخمدان داشتم هفت سال دارو مصرف کردم نشدم اصلاح سبک تغذیه انجام دادم و مربای زنجبیل خوردم او ...

ای جانم منم اصلاااا احتمال نمیدادم باردار بشم با وجود تنبلی تخمدان شهریور ک رفتم سونو فولی ۸ داشتم سیزده سیکل دیگ ناامید بودم ک تنبلی خوب نمیشه اصلاح سبک هم انجام دادم ولی بیشتر تنبلیم بخاطر سردی و استرس زیادم بود رفتم طب اسلامی درمانش کنم ک حامله بودم این طب اسلامی ک پیدا کردم بودن کسایی ک گفته بودن باردار نمیشه کلا ولی الان باردارن 

2810