2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 123 پست
سن یه عدده نمیخوام خودمو بگم اما عقل و شعور هست که مهمه سن اصلا مهم نیست

از زندگیت لذت ببر

تو هنوز بدنت کامل نشده و خودت هنوز به سن قانونی نرسیدی

چرا باید از الان دغدغه ات بچه داری باشه؟

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
از کودک همسری و مادر همسری حالم بهم میخوره کاش میشد بعضیا رو بلاک کرد

فکر میکنی کودک همسری هست،،کاش یخورده تفکرامون رو عوض کنیم و زود قضاوت نکنیم جامعه و زمونه فرق کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه الان سختشه برا ولی اون وقت دیگه مشکلش نیست دکترم رفتم برا چکاپ گفت سالمه سالمی

یعنی ده بیست روز دیگه که دکتر دوباره آزمایش ، نوشت سونو نوشت میتونی بری انجام بدی اذیت نمیکنه شوهرت 

اره از کجا فهمیدی

عزیزم ناراحت نشی ولی بقران هنگ میکنم یه دختر تو این سن حتی بتونه ازدواج کنه چ برسه بچهههه.

ب خودت فرصت بده زندگی کن لذت ببر کارایی ک دوسداری انجام بده هیچی تو بچه اووردن نیس.جز مسئولیت و ضعف اعصاب و هزاربرابر شدن مسئولیت.

من ادم خونسردی بودم الان کارم ب دکتر اعصاب و قرص کشید.

خودتو اینقدر زود و تو بچگی گرفتار نکن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

تو خودت هنوز  بچه ای ، دختر به خودت اهمیت بده خیلی وقت داری واسه بارداری، از زندگیت لذت ببر ،همین ورزش رو ادامه بده یه کار یاد بگیر ، از الان میخای بچه داری کنی؟! پس خودت چی میشی؟!

فکر میکنی کودک همسری هست،،کاش یخورده تفکرامون رو عوض کنیم و زود قضاوت نکنیم جامعه و زمونه فرق کرده

اره دیگه شما ب چی میگی کودک همسر؟ زیر سن قانونی هستی

۱۴ ازدواج کردی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

اره زمونه عوض شده مردم عقب مونده تر شدن داریم برمیگردیم به زمان مادربزرگامون

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

یعنی ده بیست روز دیگه که دکتر دوباره آزمایش ، نوشت سونو نوشت میتونی بری انجام بدی اذیت نمیکنه شوهرت

نه اگه بدونه باردارم راه میاد باهام مشکلی نداره چون دوبار آزمایش دادم منفی بود میگه

تو خودت هنوز بچه ای ، دختر به خودت اهمیت بده خیلی وقت داری واسه بارداری، از زندگیت لذت ببر ،همین ور ...

کاش بچه‌رو مانع زندگی مون نبینیم ،وسیله پیشرفت خودمون بدونیم

بزار۵روزبگذره چون میخوره توذوقت من ۸ماهه تواقدامم انقدبی بی چک استفادع کردم که حدنداره نمیدونم چی شد ...

من چی بگم که پنج سال اقدام بودم از عالم و ادم زخم زبون خوردم میخواستم برم آی وی اف فهمیدم باردارم 🥺 الان ۲۵ هفتمه 

2810