2777
2789
عنوان

انتخاب رشته آبجیم

236 بازدید | 26 پست

میشه درباره این نظر بدین

خودش ریاضی دوست داره و میگه تجربی باید حفظ کردن خوب باشه اما خواهرم دیر حفظ میشه متنو و اینکه میگه متقاضیای تحربی خیلی زیاده و میگه چه با سواد و چه بی سواد و چه نخبه  همه تجربین و بعضی پدر و مادرام که بی سوادن بچشونو زور میکنن که بره تجربی به امید اینکه دکتر بشه😑!

میگه یه دوست دارم معدل هفتمش پایین ۱۷ شد بعد میخواد بره تجربی

بخاطر این از تجربی خوشش نمیاد 

میگه اما همه ریاضیشون خوب نیست و این راحتتره

بابام هم خودش ریاضی بود رشتش میگه ریاضی بازار کار نداره برو تجربی

یه فامیل داریم دختره از کلاس نهم یا دهم کلا میرفت قلم چی و روزی حداقل ۷ ساعت درس میخوند اونقدر و از ظهر تا شب ملا کتابخونه بود و درس میخوند اونقدر امید داشت که قبول میشم اما نشد دانشگاه آزاد یه چیز چرت قبول شد

ریاضی انتخاب بهتری هست 

بالاخره یه رشته ای که خوب هست رو میاره 

دانشگاه بیشتر مهمه تو ریاضی 

اما در کل،خوبه 

اما تجربی درست میگه همه میرن و از بین ۵۰۰هزار نفر فوقش ۱۳هزار نفر اول برن سراغ یه رشته خوب 

بقیه چی؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تروخدا چیزایی رو ک از اطراف می‌بینید یا حرفی ک خونواده میزنه رو نزار روش تاثیر بزاره گلم .همه چیز با توجه ب علاقش باید پیش بره اگ ریاضیش خوبه رشته های تجربی رو داره بزار بره تجربی بخونه .تجربی اصلاا حفظی آنچنانی نداره.بیشتر کار کردنیه.من خودم حفظیاتم خوب بود انسانی رو دوس داشتم رفتم انسانی اصلنم از انتخابم پشیمون نیستم بازم برگردم انسانی رو انتخاب میکنم در صورتی ک خونوادم میگفتن فلانی رو ببین تجربی خونده ی چی شده اونو ببین اینجوریه اونو ببین فلانه..ولی من بازم انسانی رو انتخاب کردم الانم رشتم زبانه و راضیم .بزارید هر چی دوس داره بره 

تجربی رو فقط تا وقتی نرفتی و وارد رشته اش نشدی همه دوست دارن بری داخلش مثل چی پشیمون میشی😂

همین واقعا دوستش فکر کن معدل پایین ۱۷ بود بعد میگه میخوام جراح بشم

تروخدا چیزایی رو ک از اطراف می‌بینید یا حرفی ک خونواده میزنه رو نزار روش تاثیر بزاره گلم .همه چیز با ...

همون دیگه بعضیا رو دیپم مادر پدر بی سوادن اما میگن بچم باید بره دکتر بشه از اونش بدش میاد میگه مت که درسم خیلی خوبه با اون بی سوادا یکی بخونم

تروخدا چیزایی رو ک از اطراف می‌بینید یا حرفی ک خونواده میزنه رو نزار روش تاثیر بزاره گلم .همه چیز با ...

الان اگ ریاضی دوست داره بزارید بره .کی الان تو این جامعه شغلش ب رشته دبیرستانش ارتباط داره؟ هر چن ریاضی بازار کار نداره واس خانوما .اما اگ دوس داره بزارید بره .علاقه خیلی چیزا رو تغییر میده 

همین واقعا دوستش فکر کن معدل پایین ۱۷ بود بعد میگه میخوام جراح بشم

بهش بگو ما تو مدرسه ای بودیم که فقط یه کلاس ۵ تا معدل بیست و بقیه بالای ۱۹ بودن 

من خودم با معدل ۱۹,۴۳ رفتم تجربی بشدت افت تحصیلی گرفتم 

معدل ۲۰ مهمون هم تو دبیرستان معدلش شد ۱۷ فکر کن ! تازه اون بهترین کلاس بود

آخرم از طریق کنکور چیزی در نیومد آزاد یه چیزی رفت

اگر فکر میکنید رشته ی تجربی حفظ کردنیه سخت در اشتباهید ، تجربی رشته ایه که حفظ کنی درسای تخصصیشو بیچاره میشی ، باید مفهوم رو بفهمی 

علاقه هم که حرف اول روز میزنه و من‌مطمعنم هرکی به خودش امید داشته باشه تو هر رشته ای و تمام تلاششو بکنه به موفقیت میرسه 

ادما باهم متفاوتن شما نباید به فامیل و .. نگاه کنید

شاید هوش و پشتکار خواهر شما حتی از اون فامیلتون هم بهتره

ولی رشته ی تجربی کمر شکنه اگه خواهرت همین الان نمیتونه نمره ی بیست توی درساش بگیره و نمیتونه شب تا صبح ، صبح تا شب درس بخونه و علاقه و پشت کارشو نداره این رشته به دردش نمیخوره

و در ضمن اگه هم میخواد بره رشته ی ریاضی یا تجربی یا هرچی حتما راهنماییش کنید بره مدرسه ی نمونه حداقل ، چون خیلی تاثیر داره

Freedom.
الان اگ ریاضی دوست داره بزارید بره .کی الان تو این جامعه شغلش ب رشته دبیرستانش ارتباط داره؟ هر چن ری ...

همون بازار کارش موضوعه

اما میگیم میتونه بره مهندسی کامپیوتر یا برنامه نویسی یا مهندسی هوافضا

همون دیگه بعضیا رو دیپم مادر پدر بی سوادن اما میگن بچم باید بره دکتر بشه از اونش بدش میاد میگه مت که ...

آبجیت فکنم ب خودش نگاه نمیکنه .بیشتر به مسائل و حواشی اطرافش داره دقت میکنه جوری ک انگار انتخاب رشته شو داره واس بقیه و طبق تجربه زندگی اونا انجام میده.بهش بگو هر چی خودت دوس داری انتخاب کن .تو چیکار داری ک کی الان با چ مدرک و سطح سوادی کجاست .خودت رو بنگر خواهر من

2810