2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه از همون دهم درساشو خوب بخونه جمع کنه وگرنه اگه بذاره جمع بشه خیلی بهش فشار میاد

عه پس خوبه

فقط اگه درسای کتابو درست بخونه قبوله؟ یا مثل آزمونای تیز هوشان و اینا اصلا ربطی به درس نداره؟

من تاحالا کنمور ندادم که آبجیمم بخوام راهنمایی کنم

عه پس خوبهفقط اگه درسای کتابو درست بخونه قبوله؟ یا مثل آزمونای تیز هوشان و اینا اصلا ربطی به درس ندا ...

کتابو که باید بخونه 

ولی فقط کتاب بخونه نهایتا هر درسیو ۱۰درصد بتونه بزنه 

باید تست هم بزنه حتما 

میشه درباره اینم نظر بدبن

خودش ریاضی دوست داره و میگه تجربی باید حفظ کردنت خوب باشه اما خواهرم دیر حفظ میشه متنو و اینکه میگه متقاضیای تحربی خیلی زیاده و میگه چه با سواد و چه بی سواد و چه نخبه همه تجربین و بعضی پدر و مادرام که بی سوادن بچشونو زور میکنن که بره تجربی به امید اینکه دکتر بشه😑!

میگه یه دوست دارم معدل هفتمش پایین ۱۷ شد بعد میخواد بره تجربی

بخاطر این از تجربی خوشش نمیاد 

میگه اما همه ریاضیشون خوب نیست و این راحتتره

بابام هم خودش ریاضی بود رشتش میگه ریاضی بازار کار نداره برو تجربی

فقط از کتاب میاد؟ یا مثل آزمونای تیز هوشان و نمونه و اینا اصلا ربطی به کتاب نداره؟

کتابارو میخونه در کنارشان کتاب تست هم باید کار کنه اگه شرایط خرید ندارید تو تلگرام چنل هایی هست که پی دی اف کتابارو میزاره از رو اون تست بزنه

کتابارو میخونه در کنارشان کتاب تست هم باید کار کنه اگه شرایط خرید ندارید تو تلگرام چنل هایی هست که پ ...

نه میگیریم مشکلی نداره

کلاس هم بره یا خونه خودش است بزنه

2810