قول دادم امروز بیام سزارین بودم ما ساعت ۱۰ رفتیم بیمارستان دیگه تا کارای بستری رو کنیم و تا نوبتم بشه طول کشید شد ساعت ۱ ۱ رفتم اتاق عمل ۱ نیم بچه به دنیا اومد ۲ نیم اتاق خودم بودم دیگه نی نی بغلم شیرم هم اولش آغوزه و اینکه بشدت درد داشتم و دارم از پمپ درد هم استفاده نکردم چون بچه شیر میدم میگن بده براش ۸ ساعت بعد سزارین چیزی نباید بخوری بعد امروز بعد مایعات خوردن بلخره صبحونه خوردم و همش باید راه برید که این جون منو گرفتتتت دارم کارامو میکنم ساعت ۱ اینا مرخص میشم بریم خونه لنا تا الان بیدار بود یعنی من دیشب ۲ بزور خوابم برد درد داشتم ۷ صبح هم لنا بیدارمون کرد دست مامانم درد نکنه همراهمه الانم بریم خونه مامانم و آبجیم پیشم میمونن ممنون از دعاهاتون دیروزم عکس بچه رو گذاشتم
@مامان_پسرکوچولو
@تعلیقی_بدبخت
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩❤️👨
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه دعا کنی نینی منم صحیحو سالم بیاد بغلمو زایمان راحت داشته باشم یکم میترسم
فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺