2777
2789
عنوان

خدا بچمو بخشید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 64 پست
ولی گریم گرفت یاد بچه خودم افتادم اون از گریه شدید ریسه میرفت ینی جون میدادم هرچی تکونش میدادی نفسش ...

دلت بی غم گلم ،خدا بچتو برات حفظ کنه ،اره بچه ی منم اینجوریه به حدی بهش فشار میاد و جیغ میزنه که می‌لرزه هر کار میکنیم آروم نمیگیره ،خدا کمکم کنه و به صبرم اضافه کنه ،خیلی سخته ببینم داره درد می‌کشه و من جز شششش شششششش کردن و قدم زدن و قربون صدقه رفتنش کاری از دستم برنمیاد.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من بعداز اون فوبیا گرفتم ،حتی دوماه بلد مسافرت رفتیم فقط کنار بیمارستانها یا مراکز اورژدنس شیر بهش م ...

مال منم پرفشار بود و این چند روز قطع شده ،دکتر گفت اولشو بدوش بریز دور بعد بده بچه .

الان هر کار میکنم شیرم نمیاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می‌کنم . سلامت باشه همیشه

زنده باشی گلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر

عزیزم حس میکنم بچتون نرمی هنجره داره

دختر منم موقعی که دنیا اومد نمیتونست راحت نفس بکشه و خس خس می‌کرد و نفسش میگرفت  دکترا میگفتن ریه کامل نشده یا مشکل داره حتما

ولی شوهرم انتقالش داد به بیمارستان کودکان شهرمون 

اونجا بعد دو روز بهمون گفتن نرمی  هنجره هست و خودش به مرور خوب میشه 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
با دکتر آنلاین از تهران تلفنی مشورت گرفتیم ،گفت همه کارایی که کردین (از پا آویزون کردن سروته ،زدن پش ...

ممنون عزیزم.نترس تو این جور مواقع می‌دونم خودمم خیلی میترسم‌‌انشالله زودی بزرگ بشه این روزا هم زود بگذره

خدا کمکت کنهمواظب خودتم باش گلم

♥️🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر عزیزم حس میکنم بچتون نرمی هنجره دارهدختر منم موقعی که دنیا اومد نمیتونست راحت نفس بکشه و خس ...

ممنون از اطلاعاتی که دادی ،حتما بررسیش میکنم ...خدا دختر گلتو از خطر و بلا دور کنه ان شاالله 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم.نترس تو این جور مواقع می‌دونم خودمم خیلی میترسم‌‌انشالله زودی بزرگ بشه این روزا هم زود ب ...

امید به خدا ،ان شاالله 

از خدا می‌خوام هیچ بچه ای درد نکشه ،چون زبون ندارن و نمیتونن بگن کجاشون درده،جیگرم خون میشه میبینمش

ممنونم ازت عزیزم که اومدی تاپیکم و نظر دادی ♥️🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای دلت ،دلت بی غم عزیزم ،شرمنده دستم به بچه بند بود اره هر شب از ساعت ۱۱شروع می‌کنه تا صبح جیغ میز ...

عزیز دلی ❤️❤️ ایشالا با خبرای خوب بیای پیشمون

کره آب شده هم زیر دلش بمالی ماساژ بدی برای درد کولیک عالیه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

با توجه ب تاپیکات ک خیلی مسایل زندگیتو چشم انتظار کرامت خداوند بودی برام سوال پیش اومد

ک چرا در تاپیک پربازدید عروس بد،کامنت گذاشته بودی ک ای مادرشوهر ایا با وجود چونان عروسی ؛ پسرت ناراضیه از زندگیش!!!!؟؟؟؟

خواستی دل استارتر رو بیشتر بسوزونی یا واقعا برات سوال بود ک آیا اون زندگی نارضایتی داره یا نع؟؟؟؟

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
با توجه ب تاپیکات ک خیلی مسایل زندگیتو چشم انتظار کرامت خداوند بودی برام سوال پیش اومد ک چرا در تاپی ...

نه گلم من اهل دل سوزوندن و زخم زبون زدن نیستم میخواستم نظر پسرش رو راجب عروسش بدونم که با مادرش هم نظره و دندون رو جیگر گذاشته یا از ترسشه که بهش چیزی نمیگه .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810