2777
2789
عنوان

خدا بچمو بخشید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 64 پست
ممنونم آخه یهووو اتفاق افتاد و سیاه شدن صورت سفیدش و خر خر کردنش شوک بدی بهم داد میرفتم اونور خودمو ...

تو اون مواقع یا ببخشید اینو میگم انگشت بکن تو باسنش.یا باسنش رو کیپ نگه دار نفس بر میگرده.احتمالا خلطت داشته جلوی نفسش رو گرفته قربونت برم اونجوری که تعریف کردی یا بچه خودم افتادم قطره دی دادم نفسش رفت هر کاری کردیم بر نمی‌گشت .اینو یه دکنچتر بهم گفت دیگه بعد اون از ویتامین دی میترسیدم نمی‌دادم ماله منم مشکل ریه داشت ۳۶,هفته دنیا اومد با اینکه آمپول ریه زدم ولی تاثیر نداشت از شش ماه به بعد درست میشه صبور باش.اون صدا ها و خلطت ها ماله ریه هست دختر منم داشت تا شش ماه دارو خورد و درست شد

اطلاعات زیادی دراین باره ندارم

اما چون زودتر به دنیا اومده 

مدل کانگورویی بخوابونش 

اینطوری آروم میشه و بهتر رشد میکنه

‌لباسای نرم و بدون پرز تنش کن و برای شستشو لباس‌اش از مایع دستشویی استفاده کن 

شاید شیری که میخوره بهش نمیسازه 

شیرش رو هم عوض کن تا اوق نزنه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی دورت بگردم گریم گرفت برات😭نذر امام رضا کن صحیح و سالم باشه دو سالش که رد شد ببرش مشهد گریه ها ...

راستی یادم رفت بگم وقتی گریه اش شدیده هم باید بغلت بگیری و راه بری آروم میشن سریع 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ولی گریم گرفت یاد بچه خودم افتادم اون از گریه شدید ریسه میرفت ینی جون میدادم هرچی تکونش میدادی نفسش برنمیگشت

خداروشکر گذشت اون روزا ان شاءالله برای شما هم به خیر میگذره خیلی زود مشکلش به سلامتی رفع میشه و لذت مادری کردن براشو میچشی عزیزم

من بعداز اون فوبیا گرفتم ،حتی دوماه بلد مسافرت رفتیم فقط کنار بیمارستانها یا مراکز اورژدنس شیر بهش میدادم .شیرم خیلی زیاد وپر فشار بود از ۸تا روزنه بی ون می دومد باکمترین فَار لباسمو خیس میکرد .همین َیر ام بچه مو خفه کرد

میدونم خودمم مادرم درکت میکنم🌷🫰

❤️🙏

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
تا چشم بهم بزنی خوب شده به امید خدا یکسالگی دیگه نرماله و از 7ماه بعد تنفسش بهتره

شرمنده نتونستم گوشی دستم بگیرم ،

امید به خدا تا هفت ماه آینده اینجوریه یعنی ؟یا خدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بچه من۴۱ هفته دنیا اومد ولی مدفوع کرده بود خفه شد ۳روز بستری و بدبختی تا ۸ ماهگی من مشکل داشتم باهاش ...

خدا بچتو حفظ کنه ،شرمنده یهووو رفتم ،نتونستم گوشی دستم بگیرم جیغ میکشید ....

صبور که هستم ،فقط دست تنها توی شهر غریب سخت ترش می‌کنه ،بعد اون قضیه شوهرم کلا موند خونه و سرکار نرفت ،شاید شغلشو از دست بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل به خدا خوب میشه فقط صبور باش .حمد خوندم براش عزیزم ۱۰۰حمد نذر حضرت ام البنین کنید

ممنون ،لطف کردی عزیزم 

شرمنده یهوو رفتم ،نتونستم گوشی دستم بگیرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچم نارس نبودولی همون کولیک و رفلاکس پدرمو درآوردبخدا اینارو گذروندم چقدر غصه خوردم دماغمو میگرفت ...

اره عزیزم منم خیلی ضعیف و لاغر شدم ،دست راستم و پای چپم بانداژ بستم بقدری درده ولی یه آخ نمیگم ....صبوری میکنم امید به خدا درد بچم کم و کمتر بشه و شبا راحت بخوابه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی دورت بگردم گریم گرفت برات😭نذر امام رضا کن صحیح و سالم باشه دو سالش که رد شد ببرش مشهد گریه ها ...

فدای دلت ،دلت بی غم عزیزم ،شرمنده دستم به بچه بند بود 

اره هر شب از ساعت ۱۱شروع می‌کنه تا صبح جیغ میزنه،ممکنه این وسطا خوابش ببره ولی خرگوشیه ،منم همین کار رو میکنم پشتش آروم میزنم ،یکسره براش شعر میخونم قربون صدقش میرم ولی وسط جیغ هاش صدای من گمه ،دیگه واقعا درمونده شدم فردا غروب دوباره نوبت دکتر گرفتم برم شیرخشک رو عوض کنه از بدو تولد شیرخشک پری نان نوشت ،هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک ،منم فکر میکنم شیرخشک نمیسازه ،بعد اون جریان شیرم قطع شده ،قطره شیرافزا میخورم تاثیری نداره ،زیر سینه میگیرم خوابش می‌بره ولی از گشنگی جیغ زد مجبور شدم دوباره شیرخشک درست کنم ولی غلظتش رو کم کردم و شیرخشک رو کم ریختم نسبت به آبش ،داریم نوبتی قدم میزنیم با همسرم تا بلکه جگر گوشه مون راحت نفس بکشه و بخوابه ،مرتب رو قفسه ی سینمون هست و اگه بشینیم گریه می‌کنه .

حتما حتمااااااا میبرمش حرم امام رضا ،نذر کردم ،موقع مرخص شدن از بیمارستان هم گوسفند گرفتیم کشتیم و خون ریختیم و دادیم دارالایتام....برای اون شبی که از سرمون رد شد و خدا رحم کرد بهمون هم نذر کردم ،ممنونم ازت خواهری که اومدی تاپیکم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین باره گریم گرفت همه اینا سرم رفت بااین تفاوت که جسم بیجون بچمو دم غرور تو ترافیک از کنار بیمارس ...

دلت بی غم عزیزم ......واااای خدا کاملا درکت میکنم که چی کشیدی😭😭😭خدا بچتو برات حفظ کنه ،خیلی سختههههه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو اون مواقع یا ببخشید اینو میگم انگشت بکن تو باسنش.یا باسنش رو کیپ نگه دار نفس بر میگرده.احتمالا خل ...

با دکتر آنلاین از تهران تلفنی مشورت گرفتیم ،گفت همه کارایی که کردین (از پا آویزون کردن سروته ،زدن پشت کمر ،انگشت داخل حلق بچه )همش درست بود جز فشار دادن باسن ،من باسن بچمو فشار دادم همزمان که شوهرم سرو ته نگهش داشته بود و میزد پشت کمرش ،چون گفتم ممکنه گریه کنه و نفسش برگرده که اشتباه بوده ،راجب قطره ویتامین adدرست میگی ،دکتر گفت چون چربه باعث میشه راه تنفسی گرفته بشه چون با خلط مخلوط میشه و گفت جاش قطره andبگیر ...معذرت می‌خوام دیر جواب دادم و یهووو رفتم دستم بند شد .ممنون که اومدی تاپیکم گلم ،خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اطلاعات زیادی دراین باره ندارماما چون زودتر به دنیا اومده مدل کانگورویی بخوابونش اینطوری آروم میشه و ...

ممنونم ازت بابت راهنمایی هات ،شرمنده بچه جیغ زد و مجبور شدم یهووو برم ،ببخشید دیر جواب دادم .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810