2777
2789
عنوان

خدا بچمو بخشید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 64 پست

ایشاالله که این روزامیگذره فقط خاطره خوش برات میمونه ولی خواهشا این موقع ها ارامش خودتونو حفظ کنید چند وقت دیگه بچه غذا خور میشه هر دفعه ممکنه غذا بپره تو گلوش کسی هم جز خودت نباشه بخوایی اینجوری رفتار کنی دورازجون خفه میشه بچه

پسر منم ریش کامل نبود هر شب فکر میکردم داره خفه میشه به هیچ وجه هیچ بویی نباید اطرافش میبود ن دود و ...

دقیقا حالت های بچه ی من،الانم که دارم تایپ میکنم برعکس به قفسه ی سینه و شکم روی رون پامه و مرتب باید بزنم پشت کمرش تا نفسش بهتر بشه😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم نزدیک ۴ ماهشه خس خس سینه رو داره ، نگران نباش، تازه سر نه ماه بدنیا اومد ، بزرگتر ک بشه خوب ...

ممنونم بابت دلداریت ،مادر شدن خیلی سخته،خدا از عمر من بگیره به بچم بده ،من چون دیر ازدواج کردم خدا خواست و با اولین اقدام باردار شدم ولی دیگه نمیتونم بچه ی دوم داشته باشم ،تموم تن و بدنم میلرزه و حس میکنم یه ثانیه تنهاش بزارم خفه میشه دور از جونش ،نه خواب دارم نه خوراک ....فدای سرش من خوابیدن نمیخوام ،ولی اگه بخواد تا موقع بزرگ تر شدنش اینجوری باشه من صدبار جون میدم ...خیلی اذیت میشه بچم ،حتی نمیتونه درست شیر بخوره و اوووق میزنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ای جانم چی کشیدی…😔 الهی که زود زووود خوب بشه❤️ نسبت به دکترش مطمئنی؟ لازم نیست عوض کنی دکترش رو؟نوز ...

دکترش همون دکتری هست که توی بیمارستان بخش nicuبود و ما گفتیم چون از اول با بچمون آشنایی داره ببریم پیشش دکتر نکویی،دکتر خوبیه توی اصفهان و همه ازش رضایت دارن ،با این وجود چندتا متخصص بردم ...از یه طرف میگن بچه رو دکتری نکن ،اخه من مگه مرض دارم الکی پونصدتومن پول ویزیت بدم و بچه ی سالم رو ببرم دکتر ....حتما مشکلی داره 

نه عزیزم گهگاه دوتا سرفه ی تک الکی می‌کنه ولی مرتب دهنشو میجوعه انگار یه چی میاد ته حلقش بعدش اووق میزنه که دکتر گفت رفلاکسه...

موقع خواب موقع بیداری یکم کف و تف غلیظ میاد از دهنش و با دستمال پاکش میکنم ولی انگار از اول تولید میشه هر چی میکشم بیرون تمومی نداره،انگشتمو تمیز میشورم میکنم دهنش،یا با سرنگ نیم سی سی آب جوش ولرم میریزم دهنش و تف می‌کنه بیرون ،بخور سرد و گرم گرفتم براش ولی انگار تاثیری نداره...فقط وقتی حالت نشسته میزارم رو سینم می‌تونه دوساعت راحت بخوابه و نفسش آروم بدون خس خسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشاالله که این روزامیگذره فقط خاطره خوش برات میمونه ولی خواهشا این موقع ها ارامش خودتونو حفظ کنید چ ...

ممنونم عزیزم ،درست میگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشاالله که این روزامیگذره فقط خاطره خوش برات میمونه ولی خواهشا این موقع ها ارامش خودتونو حفظ کنید چ ...

شوکه شدم دست خودم نبودگلم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم بابت دلداریت ،مادر شدن خیلی سخته،خدا از عمر من بگیره به بچم بده ،من چون دیر ازدواج کردم خدا خ ...

همه اینا خوب میشه ، از خدا بخواه که تو رو هم صحیح سالم بالای سر بچه ت نگه داره ، منم سر بچه اولم انقدر تحت فشار روحی بودم ک فکر میکردم دیگه نمیتونم دوباره این راه برم ، ولی بعد خواستم ک خانواده بزرگتری داشته باشیم و پسرمم تنها نباشه ، در کنار سختیهاش لذتش رو هم داره ، منمتو سن بالا ازدواج کردم الان ک بچه دومم دارم سه ماهه ،خودم ۳۸ سالمه 😄

دقیقا حالت های بچه ی من،الانم که دارم تایپ میکنم برعکس به قفسه ی سینه و شکم روی رون پامه و مرتب باید ...

تا چشم بهم بزنی خوب شده به امید خدا یکسالگی دیگه نرماله و از 7ماه بعد تنفسش بهتره

بچه من۴۱ هفته دنیا اومد ولی مدفوع کرده بود خفه شد ۳روز بستری و بدبختی تا ۸ ماهگی من مشکل داشتم باهاش رفلاکس و کولیک و بدبختی فقد باید صبوری کنی تا بزرگ بشه

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

من بچم نارس نبود

ولی همون کولیک و رفلاکس پدرمو درآورد

بخدا اینارو گذروندم چقدر غصه خوردم دماغمو میگرفتن جونم درمیرفت بحدی ضعیف شده بودم

اما گذشت

عزیز دلم میگذره

دوست من ۳ تا بچه دنیا آورد مثل بچه شما همه نارس

الان ماشاالله ۳ تاشون خانم و آقا می‌رن مدرسه بدون کوچکترین مشکل یعنی اینارو می‌دیدی میگفتی عمرن زنده بمونن بحدی اینا مریض و لاغر و کوچیک بودن

الان از بچه های بقیه سرترن

فقطم یک چیزی بود اونم اینکه دوستم بشدت زن زرنگ و با روحیه ای هست 

یعنی همه میگفتن چطوری با این وضع تونستی سه تا بچه بیاری؟؟ می‌گفت خودش داده خودشم بزرگ می‌کنه

صبور بود و زرنگ

شمام صبور باش زرنگ باش..خسته نشو..میگذره همه اش..

هر بچه ای این دوران رو میگذرونه هر کس به نحوی

دختر خواهرم درد نداشت اما مدام شیر رو بالا میاورد

۸ ماه تمام 

دختر فامیلم رفلاکسش تا ۳ سالگی ادامه داشت

اما شکر خدا الان جفتشون خوبن

خدارو شکر بیماری ناعلاج که ندارن

این همه بچه نارس همه بزرگ شدن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

الهی دورت بگردم گریم گرفت برات😭نذر  امام رضا کن صحیح و سالم باشه دو سالش که رد شد ببرش مشهد 

گریه های شبونش بخاطر کولیکش هست وقتی اون جوری شدید گریه میکنه اصلا بهش دارو و شیر نده 

درد کولیک بیشتر عصر ها و 12 شب به بعد شروع میشه پسر عموی منم کولیک داشت  قبل این ساعتا که آرومه بهش قطره رو بده دیگه اینجوری به گریه نمیافته دردش شدید نمیشه 

بغلش کن آروم پشتشو بمال یا  وقتی گریه میکنه ضربه های آروم از زیر باسنش بزن آروم میشه 

این گریه هاش تا شش هفت ماهگی هست بعد اون آروم میشه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اولین باره گریم گرفت همه اینا سرم رفت بااین تفاوت که جسم بیجون بچمو دم غرور تو ترافیک از کنار بیمارستان یه دورژانس عبور کردیم اصلا حواسمون نبود تارسیدیم بزرگترین بیمارستان باباش با دهان نفس،بهش میداد ورانندگی میکرد ولی بچه کبود کبود بود دکتر پاهاشو گرفت وآویزونش کرد تا نفس کشید و ....

2810