هم اتاقیم کراش زده رو پسری که من روش کراشم پسره سر به زیره پسر خوبیه چیکار کنم ؟راهنماییم کنید لطفا میخوام برم بگم هم اتاقیم متاهله یه جوری بگم پسره بشنوه نه اینکه به پسره بگم لطفا بگین چطوری این عفریته رو از چشم پسره بندازم خودش هی واسه بقیه پسرا نمیک میریزه جدیدا کراش زده رو این پسره که سر به زیره اینم بگم از وقتی فهمید من از این پسره خوشم میاد اینجوری میکنه
کلی پسر برا اون هست چرا رو این کراش زده چند بار خودش دیده پسره سعی میکنه به من نزدیک بشه بعد کرم میر ...
گفتم که،مسئول رفتار بقیه نیستی
اون پسر اگر از تو خوشش بیاد برای تو هم تلاش میکنه
چه منطقی هست داری؟🤦🏻♀️😂بعدا متاهل هم بشی بازم ممکنه یه پسر بخواد به تو نردیک بشه یه دختر هم به همسرت
باید بگی حق نداشته؟نچ
جامعه همینه
راهو اشتباه میری
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه حق نداشته اگه متاهل باشم و کسی بخواد نزدیک بشه ممکنه کلا بکشمش
بزرگ میشی عزیزم❤️صحبتی ندارم دیگه
کاری که خودت فکرمیکنی درسته انجام بده
اما چیزیو متهم نکن
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)