2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاید از علائماتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 37 پست
الانم دارم همراه با کمردرد و به شدت حرارت بدنم بالاست وقتی از خواب بیدار میشم همش گشنمه

تقریبا علائم بارداری و پری مثل هم دیگیست باید آزمایش بتات رو تکرار کنی 

تقریبا علائم بارداری و پری مثل هم دیگیست باید آزمایش بتات رو تکرار کنی

گفتم بزارم چند روز از پری بگذره بعد برم الان دو روز گذشته صبر میکنم تا چهارشنبه یا پنجشنبه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سابقه ی عقب انداختن داری؟؟ من ماهی که باردار بودم کمر درد شدید داشتم از کمر درد فهمیدم. سینه هامم نو ...

اره ولی قرص مدروکسی خوردم برای تنظیم قبل پریود کمردرد شدید داشتم ولی الان ندارم سینهامم درد ندارن فقط رگ های سبز خیلی دیدم روش که قبلا نبود 

سابقه ی عقب انداختن داری؟؟ من ماهی که باردار بودم کمر درد شدید داشتم از کمر درد فهمیدم. سینه هامم نو ...

بنظرت چیکار کنم خیلی بلاتکلیف موندم خسته شدم 

چندم پری بیبی چکت مثبت شد میشه کل جزئیات علائماتو بگی؟من وقتی غذا میخورم شکمم سفت میشه

چندم پری بیبی چکت مثبت شد میشه کل جزئیات علائماتو بگی؟من وقتی غذا میخورم شکمم سفت میشه

عزیزم من اصلا نمیدونستم باردارم من چون دکتر گفته نمیشید تو فکر اقدام و بارداری نبودم من همیشه مرتب یکم به یکم پریود میشم یک فروردین که پریود نشدم اصلا فکر نمیکردم باردار باشم فکر کردم چون روزه گرفتم حالا شاید یه کم دیر تر بشم از چهارم عید سینه هام ورم کرده بود گفتم بخاطر پریود بعدش یهو دیدم نوک سینه هام برجسته شده و خیلی میسوزه گفتم عجیبه چرا اینجوری شدم من هیچ وقت قبل پریودم نوک سینه هام اینجوری نمیشد بازم تو فکر بارداری نبودم همش میگفتم کاش این عید دیدنی رفتن هام تموم بشه بعد پریود بشم دیگه هفتم عید از غروب چنان کمر دردی گرفتم از درد حالت تهوع داشتم فکر کردم سنگ کلیه دارم🤣به همسرم گفتم یه بی بی چک بخر من صبح بذار بربم دکتر من سنگ دارم دوباره صبح که بی بی گذاشتم مثبت شد هنگ کردم 

توی اسفند هم از تخمک گذاریم به بعد ترشح داشتم و زیر دلم خیلی درد میکرد فکر کردم عفونت گرفتم نوزدهم یا بیستم بود رفتم دکتر عمومی گفتم من دکتر زنان پیدا نکردم عفونت دارم بهم چرک خشک کن داد بعدا فهمیدم اونا بخاطر لانه گزینی بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40