2777
2789
عنوان

اقدامیا بیاید از علائماتون بگید

310 بازدید | 37 پست

سلام من ماه قبل برای اولین بار اقدام کردم کل علائم بارداری رو داشتم حتی رو سینهام رگ های سبز در اومده ولی یروز از موعدم گذشته پری نیومده و پنج روز قبل موعد بتا منفی شد با عدد ۱.۳ و یروز قبل پری باز بتا منفی شد با عدد ۱.۹ بیبی چک هامم هاله داشت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار پنج‌ شیش روز از پریودت بگذره بعد بیبی چک بزن. تحرکتم کم کن و مراقب باش. انشالله که بارداری

خیلی نا امید شدم چون توی نینی سایت بیشتر مامانا قبل پری بتا بالا بوده

ربطی نداره گل دختر. همه که عین هم نیستن. اگه اینبار هم نبود حکمتی توش بوده انشالله برای این ماه😍❤️

انشالله عزیزم🥲❤️ینی واقعا کل علائم بارداری رو داشتم نزدیک دیروز که موعدم بود با امروز هیچ علائمی ندارم

انشالله عزیزم🥲❤️ینی واقعا کل علائم بارداری رو داشتم نزدیک دیروز که موعدم بود با امروز هیچ علائمی ند ...

اگه باردار باشی همش حس میکنی میخوای پریود بشی اما نمیشی.

ثبلا هم از موعدت گذشته بود؟

اگه باردار باشی همش حس میکنی میخوای پریود بشی اما نمیشی.ثبلا هم از موعدت گذشته بود؟

نه عزیزم هیچ دردی ندارم حتی حس پریودی هیفده مهر پری شدم الان امروز ۱۸ هست و فقد درد خفیف توی تخمدانهام دارم اونم انقد کمه که اصن توجه نکنم بهش هیچه هفت روز بعداز اقدام لک دیدم با یه رگه توی لکه بعدشم کمر درد شدید گرفتم و ترشح لوسیونی زیاد ولی دو روزه همه این علائم قط شده حتی صورت من جوش نمیزد الان جوش زیر پوستی زده و خارش داره بدنم و تکرار ادرار شدید و گرگرفتگی بدن و سینهامم کلی رگه های سبز در اومده قبلش سینهام سوزن سوزن شد بعداز چند روز دیدم اینجوری شده

نه عزیزم هیچ دردی ندارم حتی حس پریودی هیفده مهر پری شدم الان امروز ۱۸ هست و فقد درد خفیف توی تخمدانه ...

امروزم نشدی مبارکههه

اما درد تخمدان و منم داشتم. من سمت راستم بود.

و اینکه سین..هام متورم و سفت شده بود. خیلی هم خوابم میومد و گشنه میشدم

امروزم نشدی مبارکهههاما درد تخمدان و منم داشتم. من سمت راستم بود.و اینکه سین..هام متورم و سفت شده بو ...

عزیزم منم بشدت پرخوری میکنم قبلا اینجوری نبودم شام میخورم نیم ساعت بعد ضعف میکنم انگار هیچی نخوردم بعدش که میخورم شکمم عین سنگ سفت میشه ولی سینه هام بجز رگ هیچی نشده

امروزم نشدی مبارکهههاما درد تخمدان و منم داشتم. من سمت راستم بود.و اینکه سین..هام متورم و سفت شده بو ...

و اینکه قبلا میلی به شیرینی جات نداشتم زیاد الان همش دلم شکلات و بستنی میخاد

عزیزم منم بشدت پرخوری میکنم قبلا اینجوری نبودم شام میخورم نیم ساعت بعد ضعف میکنم انگار هیچی نخوردم ب ...

همه یه‌جور نیستن که گلی. الان اشنای ما هیچکدوم از این علائمم نداشت یه‌ماهش بود. هرچی خدا بخواد😍😍😍

2810