2777
2789

ما دو نفر ادمیمم ولی همیشه خونمون پر از آشغاله البته اینم بگم من ی ذره شلخته کار و آشپزی میکنم الان شوهرم کلی غر زد و رفت سرکار درصورتی ک پریروز جارو کردم من هرشب آشپزخونه رو با جارو دستی جارو میکردم اما الان دیگه شکمم بزرگ شده چون باردارم نمیتونم دولا شم بهشم میگم جارو شارژی بخریم گوش نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای یک بار چون شاغلم.موقع خوردن غذا و تنقلات زیر سفره ای میندازیم کمتر کثیف میشه خونه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

یه جای مشخصی رو بزارید برا غذا خوردن و همیشه زیرانداز پهن کنید ، من هفته ای یکبار جارو برقی،میکشم هروز هم تقریبا آشپزخونه رو جارو دستی میکشم ولی سالنم همیشه تمیزه چون امکان نداره حتی برا چای خوردن هم زیرانداز پهن نکنم

مام دو نفریم هر روز جارو میزنم 

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

یه جای مشخصی رو بزارید برا غذا خوردن و همیشه زیرانداز پهن کنید ، من هفته ای یکبار جارو برقی،میکشم هر ...

برای بد غذا حتمأ نپتون میکشم برای خوردن تنقلات هم من همیشه جام رو مبله و مبل و جلوی مبل خییییلی کثیف میشه نمیشه زیر انداز انداخت همش آشغالای آشپزخونه میاد تو حال

هر روز جارو میکنم اتفاقا دیروز پدرم میگفت خسته نشدی از جارو و گردگیری کردن هر روز هر روز داری جارو میکنی و دستمال دستته داری همه جا رو گردگیری میکنی؟ ؟؟  گفتم آخه پدر من! این همه گرد و خاک و خرده آشغال رو مگه نمیبینی؟😣😣😣 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اره.بچه نیست که کثیف کنه.تازه شوهرم ادم تمیزیه.اشپزخونم رو اپن و سینک تمیز میکنم.اجاق گازم باز همون ...

اجاق گاز هفته ای ی بار😳😳😳😳نمیدونم چرا باورم نمیشه چون من روزی دوبار تمیز میکنم شما حتمأ خییییلی تمیز آشپزی میکنی روغن اینا مگه نمیپاشه 

اجاق گاز هفته ای ی بار😳😳😳😳نمیدونم چرا باورم نمیشه چون من روزی دوبار تمیز میکنم شما حتمأ خییییلی ...

من شاغلم همون وقت میکنم.نه زیاد روغنی نمیشه.رپغن اصلا کم استفاده میکنیم.شمام خیلی تمیزی روزی دوبار وقت میزاری برلش😂