2777
2789

بچها سلام من تازه دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم برا رشته مترجمی ترم اولیم ام و شاغل هم هستم میخواستم از تجربیاتتون استفاده کنم ببینم شما برای امتحان پایان ترم این رشته توی پیامنور فقط نمونه سئوال خوندین و پاس شدین؟

یا حتما باید کل کتاب رو بخونیم؟

چون واقعا حجم کتابا زیاده مخصوصا برای منی که شاغلم و خیلی برام مهمه که بدونم آیا فقط با خوندن نمونه سئوال میتونم پاس بشم یا خیر

آسمان نورِخدا عشق سعادت با ماست💚🤍

ببین درسای ترم یک تا چهار خیلی سخت نیست اما اگه بذاری جمع بشه ترمای آخر سنگین میشه سعی کن خوب یاد بگیری 

من دولتیم و پایه زبانم قوی بود. البته ربطی به پایه نداره دروس مترجمی یه سری نظریه است که باید خورد خورد یاد بگیری و به کار ببری تا ملکه ذهنت بشه ترمای بعد همونا رو تمرین می کنید عملا و گسترش پیدا می کنه نظریه ها

ببین درسای ترم یک تا چهار خیلی سخت نیست اما اگه بذاری جمع بشه ترمای آخر سنگین میشه سعی کن خوب یاد بگ ...

مرسی قشنگم یک دنیا ازت ممنونم بابت راهنماییت⚘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم عزیزمنگران چیزی نباش واقعا با روزی یکی دو ساعت مطالعه مداوم همه چی حله مث بچه هایی نباش ...

قربونت برم چشم

میدونی یخورده از این موضوع ترس داشتم که خب کلاسامون حضوری نیست ازش یه غول ساختم پایه زبانم خوبه از بچگی آکادمی میرفتم و معلم زبان هم هستم حالا که میگی جای نگرانی نیست اوکی ام پس قربون محبتت قشنگ جان

قربونت برم چشممیدونی یخورده از این موضوع ترس داشتم که خب کلاسامون حضوری نیست ازش یه غول ساختم پایه ز ...

خدا نکنه گلم 

بهتر مگه استادا چی یاد میدن من از خدام بود که غیرحضوری باشه خودم بخونم