2777
2789
عنوان

مجرد های سایت شما هم بدبین شدین به ازذواج ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 19 پست
من الان پنج‌ساله توی رابطه ام هرچقدر می‌خوام جدا بشم نمیتونم فکر کن رابطه نه ازدواج نه عقد 😭 بعد ای ...

ببین من با ده سال تاهل بهت میگم ،هروقت ک ازش ناراحتم یا فشار زندگی و اقتصاد شدید میشه ازش ناراحتم ی حرفایی میزنم ک نهایتا یک ساعت بگذره و آتیشم خاموش بشه و اعصابم بیاد سرجاش اصن یادم میره چی میگفتم دوباره میشیم همون قبلی و از سرو کول هم بالا میریم

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

زندگی متاهلی هم لحظات خوب داره هم بعد .دغدغه داره .علاوه بر شوهر با خانواده شوهر هم باید کل کل کنی .اگه یه نفر الان از شوهرش ناراحته دلگیر شده اومده اینجا درددل میکنه دلیل نمیشه که بخواد به خاطر یه مشکل شوهر و زندگیشو رها کنه.

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته ، دوره و زمونه عوض شده و وجود تاحدودی بدبینی به ازدواج ، طبیعی هست . اما سیاه و سفید دیدن نه. البته صرفا خیانت و اینها نیست که موجب بدبینی میشه ، عوامل اقتصادی ، ترس از ناتوانی ، زندگی در جامعه بحران زده . مشکلات اقتصادی و ... هم تصویر خوبی از زندگی اراعه نمیده . الان ، کشور شرایطی رو داره که تا پول یا پارتی بازی نداشته باشی ، تو همه کار لنگی ، خودم کم تجربه نداشتم .

خلاصه بگم در ایران در این شرایط ازدواج برای افراد فقیر و بدون پشتوانه انسانی ، ریسک هست . 

اونقدر دیدم که

واقعا چرا باید وقتی حالمون خوبه مشکلی نداریم بیایم تاپیک بزنیم؟

من به شخصه هر وقت با همسرم بحثم میشه یا به هر دلیل دلم میگیره، میام تاپیک میزنم. بقیه اوقات میام تاپیک های دعوای اینجا رو میخونم و خدا رو شکر میکنم که من اون مشکل رو نداشتم یا حداقل اون روز نداشتم

کلا از قدیم هم گفتن مجرد و متاهل نباید با هم دوست باشن چون مجرد ه ضرر می‌کنه این وسط. دلیلش همین حرف هاست که مجرد و بد بین میکنه

عزیزم...زندگی هر شخص خاص خودش هست ...چه اقا چه خانم...ازدواج هم تکمیل شدن هست ...مکمل هست ..

.هم نیاز مرد هست .هم نیاز زن...

با رابطه و صیغه و .رل . پارتنر هم نمیشه

ازدواج فقط ازدواجه

دبیرستان یه سوال از دبیر دینی پرسیدن ...گفتن چرا استمنا حرامه ولی با بازی جنس مخالف مثل همسر حلال میشه؟

معلم خیلی باسواد بود .گفت در موتور ماشین اگه بنزین داخل موتور بریزه اشتعالش باعث حرکت ماشین میشه

ولی اگر بیرون موتور بریزه باعث اتیش گرفتن ماشین میشه

خیلی از افراد جامعه ما وخصوصا این سایت محترم

..مشکل اظهار نظر  دارن...وهرچی از دلشون میگذره میگن...عزیزم ازدواج قانون تک خداوند هست

لذت داره ...سختی داره ...خودت مهارت داشته باشی  به مشکل برنمیخوری