2777
2789

خیلی استرس دارم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقتش شده

دوسالش دو روزه تموم شده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

چسب برق مشکی به صورت + بزن رو نوک سینت ۲ روزه از سرش میوفته ، مال من که هی میومد میزد بالا تا اینو میدید دمشو میزاشت رو کولشو میرفت بچم ، خیلیییی خیلیییی راحت از شیر گرفتمش در صورتی که کابوسم‌بود

آبمویه بده بهش ولت میکنه

نه دیگه عادت کرده

فامیلمون یه قطره مخصوص به سینه هاش زد، همون‌یه بار شد، تا میخواستن به بچه شیر بدن انگار جن میدید، فرار میکرد

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

چسب برق مشکی به صورت + بزن رو نوک سینت ۲ روزه از سرش میوفته ، مال من که هی میومد میزد بالا تا اینو م ...

آخی خدا حفظش کنه

فامیلمون یه قطره مخصوص به سینه هاش زد، همون‌یه بار شد، تا میخواستن به بچه شیر بدن انگار جن میدید، فر ...

تلخک نبود؟

از دو سه هفته قبل شروع کن وعده هایه روز رو کم کن 

نه اینکه کلا روز بهش شیر ندی

فقط به مرور شیر روز رو کم کن ولی شبا بهش شیر بده 

با خوراکی و بازی سرگرمش کن

بعد اینکه کلا شیر روز رو گرفتی 

تا سه شب تو خواب که متوجه نشه بهش شیر بده و تمام

ولی کلا نظر من اینه که تو از شیر گرفتن بچه . مادر بیشتر رنج می کشه تا بچه 

به صورت تدریجی، از وعده های روزانه و ساعات شیردهی به تدریج کم کنید سپس مدت زمان شیر شب را در مراحل پایانی کاهش دهید و نیز به کودک این آمادگی را بدهید که بزرگتر شدی و کم کم بایستی با شیر مامانی خداحافظی کنی، در وعده های روزانه از شیر با طعم های مختلف استفاده نمایید ، شیر کاکائو، شیر موز و....در این زمینه مطالعه بفرمایید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
از دو سه هفته قبل شروع کن وعده هایه روز رو کم کن نه اینکه کلا روز بهش شیر ندیفقط به مرور شیر روز رو ...

آره دقیقا

[QUOTE=359781729]فامیلمون یه قطره مخصوص به سینه هاش زد، همون‌یه بار شد، تا میخواستن به بچه شیر بدن انگار جن میدید، فر ...[/QUOTدوست عزیز با احترام این شیوه ها منسوخ شده، لطفاً ترویج ندید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
2810