2777
2789
عنوان

به یک سوال هر شخص جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 178 پست
اینایی که شما گفتید برای یه دور دیدن کامل هست و کلی زمان می‌بره و من برای سایت فقط و فقط در حد تک نی ...

فک کن خواهر کوچیکتم من خیلی تنهام خیلی مصیبت دیده ام

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه ولی بازم حواست باشه رابطه ای اتفاق نیفته اون برمیگرده شما به حرف من شک نکن

ببین واقعا من همش تو فکرشم همیشه و الان بعد ده روز اومدم سایت یهویی پیام شما رو دیدم اصلا نمیخوام حرف شمارو نقض کنم ولی یه ادمه به شدت مغروره به شدت کله شقه اصا جزو محالاته واقعا

عزیزم حس ابوالفضل نسبت بهم چیه ؟

خودم ملیکام 

ج بده منم حمد خوندم برات ♥️ 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
محمد مانلی و دوست داره به ازدواج هم فکر می‌کنه فقط اگه باهم دوست هستید قبل جدی شدن رابطتون هیچ وقت ر ...

سلام میشه لطفا واسه منم بگید

یاسمین(مادر مریم) امیر (فاطمه) ازدواج دارن باهم

.... چشم آبی🩵