2777
2789

تو سایتا که میری کامنتا رو بخون ببین چه پیشنهادی دادن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرا که راضین کتاب سینوهه رو میگن قشنگه ولی خب من میخوام تحریفی نباشه

من تو سایت هایی که کتاب میزارن کامنتارو میخونم مثلا یه عده پرسیدن کدوم ترجمه بهتره یا بدون سانسور 

اونایی خونده باشن جواب میدن 

مثلا من میخواستم کتاب دزیره رو بخونم گشتم دیدم گفتن ترجمه ایرج پزشکزاد بدون سانسور و خوبه و واقعا همین همینجور بود روان و ساده  بدون دستکاری

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

در مورد چیه؟

سینوهه در مورد پزشک مخصوص فرعونه همون که تو یوسف پیامبر نشون داد در مورد زندگی شخصیشه 

ماری آنتوانت هم زندگی شخصی همسر لویی شانزدهم پادشاه فرانسه است یه قسمتی ازش توی کتابای درسیم بود مشتاق شدم رمانشو بخونم 

من تو سایت هایی که کتاب میزارن کامنتارو میخونم مثلا یه عده پرسیدن کدوم ترجمه بهتره یا بدون سانسور او ...

منم هم طاقچه و کتابراه و فیدیبو رو چک میکنم نظراتو اما راجب این دوتا کتاب به نتیجه ای نرسیدم توی سایتا همه گفتن قشنگه توی اینستا بوک بلاگرا میگن تحریف شدست

منم هم طاقچه و کتابراه و فیدیبو رو چک میکنم نظراتو اما راجب این دوتا کتاب به نتیجه ای نرسیدم توی سای ...

ببین الان تو طاقچه نگاه کردم یکی از کاربرا گفته بود چرا سانسوره . و اینکه گفته همین ذبیح الله منصوری باید ترجمه قدیمی رو پیدا کنی بدون سانسوره 

کتابای اینجوری سخته پیداکردنشون