2777
2789
عنوان

از رفتارای همسرم خسته شدم

228 بازدید | 15 پست

عقدم

هروقت میرم خونشون جلوی مامان و باباش به من بی توجهی میکنه، وقتی میرم پیشش می‌شینم مثلا از جاش بلند میشه یه کاری رو انجام میده و وقتی میخواد بشینه دیگه پیش من نمیشینه می‌ره یه جای دیگه😐

با مامانش و آبجیش گرم میگیره باهاشون زر میزنه ولی با من اصلااا،فقط بلده به من دستور بده مثلا میگه برام آب بیار، یه بار خیلی وقته پیش رفته بودم خونشون آبجیشم اونجا بود بعد از شام آبجیش داشت ظرفارو می‌شست نامزدم با اخم و تخم بهم گفت برو بهش کمک کن😐 یه جور دستوری مانند خیلی بهم برخورد مثل آدمم می‌تونست بگه

چه مرگشه به نظرتون؟؟؟؟

اینم بگم رفتارهای خوب داره محبت کلامی می‌کنه 

ولی این رفتاراش واقعا رو اعصابمه

چیکارش کنم چطوری باهاش رفتار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید از پدر مادرش خجالت می کشه و رو دربایستی داره

به نظرم کمتر برو خونشون کمتر ناراحت بشی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

باید بهت بگم ک عزیرم این کاراش خیلی مهتر از محبتای کلامیشه 

وقتی جلو خانوادش هنوز ک عقدین اینه بعدا هم همین روال ادامه دارد ب ابن خوب فکر کن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
شاید از پدر مادرش خجالت می کشه و رو دربایستی دارهبه نظرم کمتر برو خونشون کمتر ناراحت بشی

اره واقعا هر دفعه میرم خونشون پشیمون میشم اصلا انگار نه انگار من زنشم

هر دفعه هم خودش میگه بیا خونمون

اره واقعا هر دفعه میرم خونشون پشیمون میشم اصلا انگار نه انگار من زنشمهر دفعه هم خودش میگه بیا خونمون

پس کلا نرو خونشون

و بهش بگو به من حس بدی می ده وقتی منو نادیده می گیری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
احساس میکنم میخواد بهم بفهمونه خانواده ام از تو مهم ترن

شاید اینطور باشه.

ولی بهرحال تو زنی می تونی درستش کنی

خودتو مهم بدون 

ورزش برو وقتتو پر کن 

با همسرت سرد برخورد نکن

اما هروقت گفت بیا بگو نمیام 

2810