2777
2789
عنوان

مامانای ک تازه سزارین کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 19 پست
چه دلی داشتین شمامن بیشتر از این میترسم ک قبل تاریخی ک دکتر گفتن طبیعی زایمان کنمیادتون میاد ک ان تی ...

فک کنم یه روز بعد تاریخ ان تی بود. آخه خورد ب تعطیلات دکترم مسافرت بود دوس نداشتم دکتر دیگه ای عملم کنه. از طرفی هم دوس نداشتم بچم نارس دنیا بیاد. استرس نداشته باش. نزدیکی تحرک پیاده روی اصلاااا نکن. درد نمیاد

نه اتفاقا میترسیدم طبیعی بدنم هم باهام همراهی کرد خخخسر زایمان دومم هم ۳۹ هفته بودم که به خاطر وزن ج ...

خدا نگه داره بچه هاتونو عزیزم، منم زایمان کنم راحت شم از این بی تکلیفی 

باور کنین هر کی یه حرفی میزنه موندم چیکار کنم

یکی میگ ان تی زایمان طبیعی رو نشون میده دکترم میگ سزارینو

یکی میگ سزارین دیگ فوقش ۳۹ هفته برداشته میشه ،یکی میگ تا ۴۰ هفته وقت هست کلا موندم

از یه طرفیم برا زایمان طبیعی آمادگی ندارم و تحرکی نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نگه داره بچه هاتونو عزیزم، منم زایمان کنم راحت شم از این بی تکلیفی باور کنین هر کی یه حرفی میزنه ...

نگران نباش 

یه روزی میشینی میخندی به این روزا

ان شاءالله هر چی هست به سلامتی نی نی رو بغل بگیری

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
فک کنم یه روز بعد تاریخ ان تی بود. آخه خورد ب تعطیلات دکترم مسافرت بود دوس نداشتم دکتر دیگه ای عملم ...

منم این روزا چون عروسی داشتیم فقط سر پا بودم

راستی با وجود اینک غذامو کم کردم ولی باز بدنم پف کرده آزمایشم دادم موردی نداشتم ، این روزا هم فقط رقصیدم ولی خیلی زیاد وزن گرفتم نمیدونم چرا