2777
2789
عنوان

مامانای ک تازه سزارین کردین

94 بازدید | 19 پست

سلام خانوما

یه سوالی داشتم ک ذهنمو درگیر کرده،من میخوام سزارین کنم بعد ان تی زده ۲۹ آبان ،تو سنوی آخرم ۲۶ آبان زده

حالا دکترم میگ ک ۱ آذر بیا ک سزارین کنم ،منم گفتم ک مگ میشه ان تی بزنه ۲۹ ،شما بگین ۱ آذر خلاصه یکم بحث کردیمو دکترم گفت ک من میدونم یا بقیه خلاصه ک تسلیم شدم

حالا ۱ آذر میوفته تو ۴۰ هفتگیم دقیقا ۳۹ هفته و ۶ روزم

بنظرتون من چیکار کنم؟

تا ۱ آذر میترسم زایمانم طبیعی بشه، اگ کسی تجربه ایی داره لطفا راهنماییم کنه ک از الان به فکر یه دکتر دیگ باشم

الانم تقریبا ۳۷ هفته و ۶ روزمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا ۳۹ هفته و ۵ روز سزارین شدمنکنه وزن جنین کمه دکتر میخواد زیاد بشه؟

شمارو هم تو ۴۰ هفتگیتون عمل کردن ک

سزارین اختیاری بود یا اورژانسی؟

یادتون میاد ان تی چه تاریخی زده بود؟

شمارو هم تو ۴۰ هفتگیتون عمل کردن کسزارین اختیاری بود یا اورژانسی؟یادتون میاد ان تی چه تاریخی زده بود ...

اونطور اورژانسی که نه ولی دکتر دید دهانه رحم حتی نرم هم نشده گفت بیا بچه رو دربیارم منم اصراری به طبیعی نداشتم

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
منم تو ۴۰ هفتگی سزارین شدم ب اصرار خودم. چون میخاستم روز سالگرد ازدواجمون باشه. دکترمم مسافرت بود ال ...

چه دلی داشتین شما

من بیشتر از این میترسم ک قبل تاریخی ک دکتر گفتن طبیعی زایمان کنم

یادتون میاد ک ان تی براتون چندم زده بود؟

پس شما قصدتون طبیعی بوده

نه اتفاقا میترسیدم طبیعی 

بدنم هم باهام همراهی کرد خخخ

سر زایمان دومم هم ۳۹ هفته بودم که به خاطر وزن جنین دکتر گفت بذار بیشتر بمونه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
2810