2777
2789
عنوان

دمل یا کورک در کودک

55 بازدید | 7 پست

سلام مامانا  شبتون بخیر . نمیدونم دقیقا اسمش چیه ولی از این جوشای زیر پوستی خیلی بزرگ وقتی اول ورم داره اندازه ی کاسه کوچک میشه . پسرم دو هفته پیش یکی روی رانش زد وقتی خالیش کردم خودم ترسیدم خیلی ازش چرک و خون اومد الان امشب بهم نشون داد یکی دیگه پائین تر از جای قبلیش زد ولی الان نمیشه خالیش کرد چون متورمه . فردا میبرمش دکتر ولی الان از استرس خوابم نمیگیره . چرا بازم زد؟تا حالا براتون پیش اومد ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی جان ، الان این موضوع خطرناک ؟ میترسم عفونت خون یا چیزی باشه ؟ چرا دوباره زد؟

باید زود درمان کنی و هم اینک نذاری خون و چرکی ک از توش میاد ب جای دیگ بخوره اگ بخوره از همون جا دوباره در میاد...سیستم ایمنی رو خیلی ضعیف میکنه

میگم سیستم ایمنی ضعیف میشه....باید تقویتش کنی....الان اگ در اومده برو بهش امپول بزن رد کنه وگرنه خیل ...

متوجه نشده بودم  ینی از ضعف سیستم ایمنی بوجود میاد ، شما براتون پیش اومد چطور بود ، عکسشو میذارم ببینین